SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aklınızın Ucundan Geçirmeyin'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:28:35
'Aklınızın Ucundan Geçirmeyin'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Şinasi Kazancıoğlu, Hekimhan İlçesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. 

Seçim çalışmalarını hızlandıran Doç.Dr. Kazancıoğlu, Hekimhan İlçesi’ndeki ziyaretlerini sürdürdü. İlçe esnafını ziyaret eden Kazancıoğlu, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimde destek istedi.

-SEÇİM BÜROSU AÇILDI-

Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Seçim bürosunun açılışına; MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, MHP MYK Üyesi Adem Özbay, MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Şinasi Kazancıoğlu, MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk, MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Avukat Tamer Özhan ve partililer katıldı.

Seçim bürosu açılışında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, İstanbul Esenyurt’ta MHP seçim bürosun yönelik silahlı ve bıçaklı saldırının kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, “İstanbul’un göbeğinde bir seçim bürosu taranabiliyor. Bu seçim bürosunun açılışı esnasında bu olay meydana gelmiştir ki, ne kadar çok kişiyle bu seçim bürosuna saldırıldığını düşünmek gerekiyor. Böyle bir ortamda ve zamanda seçim bürosu açarak, seçime giriyoruz. Allah korusun bundan sonra daha büyük sıkıntılar bizi bekliyor. İşte sadece MHP bunun karşısında bir durum gösteriyor. Bu duruşu sadece MHP kadroları yerine getirebiliyor” dedi.

“TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK BİR SEÇİM OLACAK”

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Şinasi Kazancıoğlu, 30 Mart’ta Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim yaşayacaklarını kaydederek, “Gönül isterdi ki, farklı bir başlangıç yapalım. Ama maalesef İstanbul’da elim bir olay yaşandı. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim sadece ve sadece Hekimhan’ın ve Malatya’nın kaderini değil, Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Hekimhan’ın ufkunu, gerçeğini bilmeyen; Malatya’nın ufkunu ve gerçeğini bilmeyen insanları sakın ha sakın aklınızın bir ucundan geçirmeyin. Hekimhan ve Malatya için çok güzel ortak projeler üreteceğiz” diye konuştu. 

MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Tamer Özhan da, Hekimhan için çok güzel projelerinin olduğunu belirterek, “Hekimhan’ın birçok sıkıntıları vardır. Fakat bunlar çözümü imkansız sorunlar değil. Biz sorunları çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümünü çok daha iyi biliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız