SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKL'li Kızlar Grup Şampiyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:49
AKL'li Kızlar Grup Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Atatürk Kız Lisesi voleybol takımı, Osmaniye'de yapılan Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol Bölge Şampiyonası'nda grup şampiyonu olarak yarı finale yükseldi. 
     
Okulun Beden Eğitim Öğretmeni Dilek Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının Osmaniye'deki grup şampiyonasında oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanarak, adını yarı finale yazdırdığını söyledi. 
     
Çelik, ''Okulumuz voleybol takımıyla geçen yıldan buyana çalışıyoruz. Uzun bir aradan sonra il birincisi olduk. Osmaniye ilinde yapılan grup müsabakalarında ilk maçımızda Kahramanmaraş takımını 3-2 yendik. İkinci maçta ise Şanlıurfa takımını 3-0 yenerek, yarı finale kalmayı hak ettik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edip, yarı finalde ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz'' dedi. 
     
Takımın, daha sonra Türkiye şampiyonasında mücadele edeceğini belirten Çoban, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol antrenörü Muhammet Çatar olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız