SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP 23 Çocuğu Ağırladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:25:56
AKP 23 Çocuğu Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı Sosyal İşler Birimi tarafından “23 Çocukla 23 Nisan Coşkusu” adlı etkinlik düzenlendi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkan Vekili Hakan Kahtalı, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Sosyal İşler Başkanı Nadir Çalık ve partililerin katılımı ile Fırat İlköğretim Okulu öğrencilerinden 23 çocuğa Dedekorkut Parkı’nda yemek verildi. Ardından Malatya Park’a gidilerek burada çocuklara hediyeler alındıktan sonra sinemaya geçildi.

Milletvekili Mustafa Şahin, konuşmasında cumhuriyetin ve demokrasinin ve parlamentonun önemini belirterek, “Bu etkinliği düzenleyen Sosyal İşler Birimimizin sizleri düşünmesi çok önemli ve manidardır. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı denilince aklımıza sizler ve egemenliğimiz geliyor. Öncelikle bu özel günü sizlere armağan eden büyüklerimize hürmetlerimizi, saygılarımızı sunuyoruz. 93 Yıl önce bu ülkede demokratik sisteme geçişin başlangıcı olan meclisimizin açılması ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu tescil edilmiş oldu. Biz milletin egemenliğinin millete ait olduğunu seçimlerde sandık başına giderek özgür irademizle seçimimizi yaparak göstermiş oluyoruz. Seçtiğiniz kişiler meclise gidip sizler adına yasama görevini yerine getiriyorlar. Bizler her zaman gençliğimize, neslimize önem verdik ve bu doğrultuda hareket ettik. 25 yaşını doldurmuş her gencimizin parlamentoya gidererek milletin egemenliğini temsil etme hakkına sahip hale gelmesi gençliğimize, neslimize ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. Cumhuriyet ve demokrasi bizim vazgeçilmez kazanımlarımızdır. Bugüne kadar hiçbir dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapısına kilit vurulmadı, bundan sonra da inşallah vurulmayacak’’ ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkan Vekili Hakan Kahtalı, çocukların 23 Nisan Bayramını kutlayarak, "Milli birlik ve kardeşlik duygusuyla hareket ederek yarınlarımıza, geleceğimize yön verecek olan sevgili çocuklarımıza çok daha güzel, barış dolu bir Türkiye bırakma noktasında hepimiz üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bu anlamlı ve neşe doldu günümüzde Filistin’de, Gazze’de Suriye’de, Arakan’da silahların, bombaların atında yaşam mücadelesi veren çocukları da unutmamalıyız. Onların gözyaşlarının dinmesi için, çocukluklarını özgürce yaşayabilmesi için de mücadele etmeliyiz. Çünkü dünyada ki her çocuk gibi Filistinli, Gazeli, Suriyeli çocuğun da özgür, demokratik, barışın huzurun egemen olduğu topraklarda yaşayabilmelidir. Tarihimizin gurur dolu mücadelelerinin, kazanımlarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın milli bilinçle yetişmesi dileğiyle çocuklarımızın ve tüm milletimizin bayramlarını en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

AKP Sosyal İşler Başkanı Nadir Çalık, Çocuk Bayramının dünyada sadece Türkiye’de yapıldığına vurgu yaparak, konuşmasında "Gözlerinizdeki mutluluğu, sevinci hissedebiliyorum ve bu beni heyecanlandırıyor. Sizler Türkiye’nin geleceğinin teminatısınız ve açıdan bizler için her biriniz çok önemli ve değerlisiniz. Ben de bu mutlu ve özel gününüzü kutluyor, sevgilerimiz sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız