SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP 3 İlçede Toplantı Yaptı

0
Güncellendi - 2016-04-30 01:38:04
AKP 3 İlçede Toplantı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Hekimhan , Kuluncak ve Darende ilçe Danışma toplantılarını gerçekleştirdi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İlçe Koordinatörleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Meclis Üyeleri ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen İlçe Danışma Toplantıları İl Başkanı Hakan Kahtalı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

"Yeni Anayasa ve Başkanlık Sisteminin" ana gündem maddesi olduğu toplantılarda İl Başkanı Kahtalı, "Başkanlık sistemi anlatıldıkça , vatandaşlarımız tarafından kabul görmeye başlamaktadır. Yalan ve yanlış açıklamaların tamamını ilçelerimizi mahallelerimizi gezerek vatandaşlarımıza anlatıyoruz.7 Haziran sonrası 1 Kasım'a kadar olan süreci hepimiz yaşadık ve gördük.Kurulamayan Hükümetler , Ekonomik ve siyasi anlamda yaşanan belirsizlik ve bununla birlikte sağlanamayan istikrar ve Kısa vade de Büyümesi yavaşlayan , yatırımların durduğu bir dönem geçirdik.

Hamdolsun ki 1 Kasım'da aziz vatandaşlarımız gerçeği gördü ,bu ülkeyi Ak Parti kadrolarının yönetebileceğine olan inancını tekrardan sandığa yansıttı ve bugün tekrardan tek başına iş başına Ak Parti kadroları geldi.

Çünkü Ak Parti kadroları demek istikrar demek, güven demek, gelişim demek, büyümek demek, Orta Doğu'nun Suriye'nin , Myanmar'ın , Filistin'in , Somali'nin umudu demektir.

Gittiğimiz her yerde Ak Parti öncesini , 1 Kasım öncesini anlatmayı biz kendimize görev edindik. Neden ; Çünkü " Hafıza-i Beşer Nisyan ile Malüldür", bizler de bu yüzden hem 2000'li yıllar öncesini anlatmaya devam edeceğiz hem de Ak Parti döneminde yapılan hizmetlerimizi her yerde anlatacağız.

Artık parlamenter sistem ülkemize patinaj yaptırmakta gelişmekte olan ülkemizin önünde en önemli sorun olarak durmaktadır.

Bugüne kadar en zor konularda korkusuzca , iktidar kaygısı yaşamadan elini taşın altına koyan Ak Parti kadroları Bugün yine sorumluluğu üzerine alacak Aziz Vatandaşlarımızın kendisine vermiş olduğu yetki ve destekle "Yeni Anayasa" yı da halktan kopuk , uzak olan muhalefete rağmen yapacaktır.

Başkanlık Sistemi'ni de içine alan bu Yeni Anayasa ya Yüce Meclis kararıyla ya da vatandaşlarımızın desteğiyle "referandum" yoluyla milletimizin değerlerini kapsayan , insan onurunu koruyan , hak ve özgürlükler anlamında güçlendirilmiş , kuvvetler ayrılığını tahkim eden , hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyen , doğrudan yetkiyi Halktan alan , demokratik ve özgürlükçü bir Anayasa olacak şekilde Ak Parti döneminde ülkemize yapılmış en büyük hizmetlerden biri olarak da tarihe geçecektir."dedi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi

a91

a92

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız