SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Aday Adayı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:44
AKP Aday Adayı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Kalp krizi sonucu vefat eden Yol İş Sendikası Malatya Şubesi eski Başkanı ve AKP Akçadağ Belediye Başkan aday adayı İhsan Kalı toprağa verildi. 

Gözde Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı’nın amcasının oğlu, Avukat İbrahim Kalı’nın dayısı olan İhsan Kalı’nın (59) cenaze namazı öğle namazını müteakiben Şehir Mezarlığı'nda kılındı ve burada defnedildi.

Cenaze törenine, AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Çolak ve Mehmet İşidoğru, bazi parti yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, daire amir ve müdürleri, iş arkadaşları ve kalabalık topluluk katıldı.

Yol İş Sendikası Malatya Şubesi Başkanlığı'nı 23 yıl sürdürdükten sonra 29 Nisan 2013'de görevinden ayrılmıştı.

Evli ve 3 çocuk babası olan İhsan Kalı, Malatya'nın Akçadağ ilçesi doğumluydu .

Kalı, 30 Mart 2014 yerel seçiminde Akçadağ ilçesinden AKP’den aday adayı da olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız