SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Aday Adayının Kasasını Çalanlar..

A- A+ PAYLAŞ

Ağustos ayında, AKP'nin Malatya belediye başkan aday adaylarından Hasan Atay'ın bürosundaki çelik kasayı çaldıkları gerekçesiyle 3 kişi yakalanırken, 1 kişi de aranıyor.

KASA İNEKPINARI'NDA BULUNMUŞTU..
MHP il Başkan yardımcısı iken AKP'ye geçen ve 28 Mart yerel seçimlerinde de bu partinin aday adayı olan Hasan Atay'ın Yiğitcan İş Merkezi'ndeki bürosuna 27 Ağustos gece yarısından sonra kapısını sert bir cisimle zorlayıp açarak giren kimliği belirsiz hırsızlar; içerisinde 28 bin 500 YTL para, 1 adet çek koçanı, toplam değeri 150 bin YTL olan 11 adet senet, 1 boş senet, arsa ve dairelere ait toplam 14 tapu, Ş.. adlı kişiye ait sözleşme ve 12.800 YTL'lik senet ile kasa anahtarları bulunan çelik kasayı çalmışlardı.

Hırsızlığın farkedilmesi üzerine ifadesi alınan Atay, Ş.. adlı şahıstan şüphelendiğini öne sürerken, bu şahıs yakalanmıştı. Suçlamaları kabul etmeyen şahsın evinde ve işyerinde yapılan aramada da herhangi bir suç unsuru bulunanamış ve serbest bırakılmıştı.

Çalınan kasa ise Yeşilyurt ilçesi İnekpınarı mevkiinde açılmış olarak bulunmuştu.

3 GÖZALTI..
Polis, yaklaşık 2 ay önce meydana gelen olayla ilgili olarak 3 kişinin yakalandığını, 1 kişinin de arandığını açıkladı.

Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmaları sonucu; olayın Ş.B., M.B., A.Y. ve E.B. adlı şahıslar tarafından gerçekleştirildiğinin saptandığı, bu şahıslardan A.Y. dışındakilerin yakalandığı ve avukat huzurunda alınan ifadelerinde suçu itiraf ettikleri bildirildi. Polis firarda olan A.Y.'yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız