SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Adayı Belli!

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya Belediye Başkan adayını, 16 Ocak Cuma günü öğleden önce düzenlenecek toplantıyla açıklayacağı bildirildi. Açıklanacak ismin, son anda bir değişiklik olmaması halinde eski il başkanı Ahmet Çakır (fotoğraftaki) olacağı öğrenildi. Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatya'da olması ve Ankara'ya çağrılmamasının da, Çakır'ın AKP adaylığını doğruladığı bildiriliyor.

AKP'nin Malatya Belediye Başkan adayının belirlenmesine yönelik süreçte yapılan değerlendirmelerin sonunda, geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren mevcut belediye başkanı Cemal Akın ile eski il başkanı Ahmet Çakır'ın isimlerinin kaldığı, bu isimler üzerinde Pazartesi gününden Çarşamba gününe kadar parti genel merkezinin telefonla kamuoyu araştırması yaptığı biliniyordu.

AKP genel merkezinin Malatya Belediye Başkan adayının belirlenmesine ilişkin Perşembe gecesi geç saatlere kadar devam eden çalışmasında, Akın ve Çakır'ın yanı sıra aday adayları arasında bulunmayan Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'in adının da gündeme geldiği öne sürülürken, bu isimler içerisinde 5 milletvekilinin açık destek verdiği, 1 milletvekilinin de olumlu baktığını söylediği Ahmet Çakır isminin ağır bastığı ve adaylığının Cuma günü açıklanacağı bilgisi alındı.

Adaylığı "kesin gibi" olan Ahmet Çakır'ın Ankara'da olduğu, Berlin'de açılacak gıda fuarında Malatya Standı'nın da yeralması nedeniyle davet edilen milletvekillerinin de, adayın açıklanacak olmasından dolayı Almanya'ya gitmedikleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız