SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Adayları Vitrinde..

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Malatya Milletvekili adayları toplu olarak basının ve partililerin karşısına çıktılar. 7 adaydan 6'sı Belediye Başkanı Cemal Akın'ı da makamında ziyaret ettiler.

AKP'DE..
AKP Genel Merkezi’nce Malatya Milletvekili olarak belirlenen Mahmut Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, İhsan Koca, Fuat Ölmeztoprak, Mehmet Şahin ve Abdullah Eraslan AKP İl Başkanlığı’nda düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıda Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP İl Başkanı Ahmet çakır ve AKP Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile milletvekili aday adayı olan bazı kişiler, parti yöneticileri ile adayların yakınları da bulundu.

Toplantıda ilk olarak konuşan 5. sıra adayı Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, 2002 seçimlerinde iktidar olan AKP’nin büyük sıkıntıların çözümüne yönelik olarak önemli çalışmalar yaptığını, bu çalışmalar içerisinde kendisinin bulunmasında n da mutluluk duyduğunu , yeni dönemin zorlukların çözümü için çaba göstereceklerini belirtti. Ölmeztoprak, Milletvekilleri Ahmet Münir Erkal ve Ali Osman Başkurt’ada bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettti.

Daha sonra konuşan 1.sıra Milletvekili adayı Mahmut Mücahit Fındıklı, parti teşkilatına teşekkür ederek, “ Bugün gelinen zirveye sizler tırnaklarınızla kaza kaza getirdiniz. Bugünde tekrar halkın önüne çıkacağız. Sorunların çözümü konusunda çalışmak bizlerin boynunun borcudur. Hep beraber Malatya’yı şantiyeye çevireceğiz.” dedi.

2.sıra adayı Ömer Faruk Öz,” Sizlerin ve Başbakanımızın yüzünü kara çıkarmamak için büyük çaba göstereceğiz. Ben 6 milletvekili diyorum ama inşallah 7 de olur. Biz Belediye, sivil toplum kuruluşları, il yönetimimiz ile birlikte yapacağımız istişareler sonrasında sorunları Ankara’ya ileterek konunun takipçisi olacağız. Bana dedilerki danışmanın olalım. Ben tüm Malatyalılar danışmanımız dedi. Sorunların çözümü için el öper, yanak öperiz. Ama aynı zamanda masaya yumrukta vuracağız. Bu dönemde çok güzel hizmetler vereceğiz. Benim düşüncem parlamentoya gittiğimizde 2 haftada bir bir arkadaşımız nöbetçi gibi Malatya’ya gelip sorunları dinleyerek bunu Ankara’ya taşımasıdır. “ dedi.

3.sıra adayı Öznur Çalık’ta konuşmasında,” Öncelikle Malatya diyeceğiz. Sorunların çözümü yolunda tüm birimlerle her yerde olacağız.Bizler çok büyük vebal ve sorumluluk alıyoruz. “ dedi.

4.sıra adayı İhsan Koca, “ Demokratik bir yarışta 71 arkadaş görevi üstlenmek için mücadele etti. Ben 6 yıldır hizmet etme noktasında partili tüm arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

6. sıra adayı Mehmet Şahin, birlik ve beraberlik ile problemlerin aşılacağına inandığını belirterek Malatya’da seçim sonucunun 7-0 olmasını istediğini belirtti.

Aslen Hekimhanlı, ancak Almanya doğumlu olduğunu, öğrenimini İstanbul'da yaptığını ve partinin İstanbul yönetiminde görev aldığını söyleyen 7.sıra adayı Abdullah Eraslan’da konuşmasında hukuku ve demokrasiyi üstün tutmak istediklerini, ülkemizdeki ve Malatya’daki sorunların birlik ve beraberlik ile aşılacağına inandığını kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, konuşmasında AKP’nin 5 yıldır önemli işler yaptığını ve reformlara imza attığını öne sürerek, bölge ve dünyada önemli sıkıntıların yaşandığı bir ortamda 23. Dönem Parlamentosunu sıkıntılı bir sürecin beklediğini belirtti.

AKP İl Başkanı Ahmet Çakır ise, 2002 seçimlerinde parlamentoda partilerini temsil eden 3 milletvekilinden 2’sinin bu dönemde aday arasında yer almadıklarını belirterek, kendilerine bugüne kadar yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti.

BİR EKSİKLE AKIN'A ZİYARET..
AKP'nin 1. sıradaki Mücahit Fındıklı dışındaki adayları Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili adayları Fuat Ölmeztoprak, Öznur Çalık, İhsan Koca, Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin ve Abdullah Eraslan beraberlerinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve bazı partililerle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

6 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında, adaylarının iki gün önce belli olduğunu ve kamuoyunda çok olumlu tepki aldıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekili adaylarını tanıtmak amacıyla ilk olarak Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiklerini, şu anda 6 adayları ile geldiklerini, Mücahit Fındıklı’nın da gelmek istediğini ancak başka bir program nedeniyle ziyarete katılamadığını söyledi.

Malatya’nın Şehremini’ni ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, “Ekibimiz ve ailemizle birlikte bu yolda daha güzel çalışmalar yapacağımıza eminim. Belediye Başkanımızla, teşkilatımızla, vekillerimizle Malatya’ya ve Türkiye’ye güç katmak amacıyla yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin. Biz her zaman Belediye Başkanımızın ve Malatyamız’ın emrinde olacağız. Her daim sorunların var olduğu yerde çözüm noktası olacağız. Sayın Başkanımıza ve Meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Fuat Ölmeztoprak ise ziyaret sırasında TBMM’nin aldığı karar gereği 22 Temmuz 2007’de yapılacak Genel Seçimler dolayısıyla Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterildiklerini belirterek, “Bu manayla ilk resmi ziyaretimizi Sayın Belediye Başkanımıza yapıyoruz. Bununla başlayacak olan ziyaretlerimizin inşallah hayırlara vesile olacağına inancım vardır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise milletvekili adaylarını Belediye’de ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Teşkilatıyla, Belediyesiyle, milletvekilleriyle bir bütün olarak inşallah partimizin, Belediyemizin ve milletvekillerimizin bugüne kadar üretmiş oldukları hizmetleri katlayarak bu dönemde devam ettireceğiz. Türkiye’nin problemlerini çözme noktasında 22. Dönem Meclisimiz fevkalade büyük bir fonksiyon icra etmiştir.

Ancak içerisinden geçmekte olduğumuz şu günler fevkalade ehemmiyetlidir. Dünyada yeni olaylar gelişmektedir, Ortadoğu’da, Balkanlar’da, Kafkaslar’da yeni olaylar gelişmektedir. Bugün her zamankinden daha fazla ülke ve millet olarak bir ve beraber olma zamanıdır. Ben arkadaşlarıma çok ulvi, çok kutsal ve o derecede çok zor bir göreve talip olmuşlardır. Arkadaşlarımızın bu görevin üstesinden geleceklerine de inanıyorum. Bu hizmetlerin bereketlenerek artacağına inanıyorum. Her şey Malatya ve Türkiyemiz için” dedi. "

FOTOĞRAF: (1. FOTOĞRAF) Ayaktakiler soldan sağa: Abdullah Eraslan, Mehmet Şahin, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Oturanlar soldan sağa: Fuat Ölmeztoprak, İl Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkanı Cemal Akın, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici,

(2. FOTOĞRAF): Partinin 1. sıra adayı Fındıklı ile 4. sıra adayı İhsan Koca birlikte görülüyor.

(3. FOTOĞRAF): Akın'ı ziyaret.. (Soldan sağa) Abdullah Eraslan, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, Başkan Akın, İl Başkanı Çakır, Öznur Çalık, Fuat Ölmeztoprak ve Mehmet Şahin.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız