SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Adaylarına Karşılama

A- A+ PAYLAŞ

12 Haziran seçimlerine AKP’den Malatya Milletvekili Adayı olarak gösterilen Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Şanal Tosun için Ankara dönüşünde karşılama töreni düzenlendi.

Ankara’dan uçakla Elazığ'a gelen oradan da karayoluyla Malatya'ya hareket eden AKP Milletvekili adayları Pütürge yol ayrımında partililer tarafından karşılandı. Adaylar, Elazığ yolundan, istasyon kavşağına kadar vatandaşları selamladı.

Konvoyun ardından adaylar AKP Malatya teşkilatı önünde vatandaşlara hitap etti. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Ankara’dan Sizlere Başbakanımızın selamını getirdik. İnşallah bu kadrolarla Malatya’da 6-0’ı yakalayacağız. Sizlerin desteğiyle Malatya’da yine destan yazacağız” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Güçlü Türkiye’nin seçimi olacağını belirterek, “Ya Allah dedik, başladık. Bütün adaylarımızla birlikte önümüzde 2 aylık bir süreç var. Bütün kadrolarımıza büyük görevler düşüyor. Çünkü anlatacağımız çok şey var. Belki bu 2 ay bile yetmeyecek. Türkiye’deki değişimi, dönüşümü; yapılan bütün hizmetleri tek tek mahallelerimizde halkımıza anlatacağız. Malatya bütün seçimlerde sıralamaya girmiştir. Bu yine bizim sınavımız olacak. Hedefimiz ilk 3 içerisinde olmak” diye konuştu.

Daha sonra sırasıyla vekil adayları konuştu. İlk sözü Şanal Tosun aldı. Tosun, “Başbakanımız Malatya’ya çok hakim ve Malatya ile ilgili tek tek bilgiler aldılar. Türkiye genelinde sizlerin sayesinde ilk 3’e gireceğiz” şeklinde konuştu.

Milletvekili ve 12 Haziran seçimlerinde Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ise, vatandaşları selamlayarak, “Siyaset iki şey için yapılır. Dünyevi hırs, dünyevi makam için ya da Allah için yapılır. İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olandır. Biz AK Parti olarak, Recep Tayip Erdoğan’ın ekibi olarak; insanların dertleriyle dertlenmek, memleketin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. 12 Haziran seçimlerinde 6-0 yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bu ülkenin AK Parti’ye ihtiyacı var, Recep Tayip Erdoğan’a ihtiyacı var. İnşallah daha aydınlık yarınlarda buluşmak üzere” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Adayı Cemal Akın da, “Dünya bir yol ayrımında. Türkiye bir yol ayrımında. Malatya’da bir yol ayrımında. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Bugüne kadar gerek Türkiye gerek Malatya; 8 yılda aldığı hizmeti 80 yılda almamıştır. Bu hizmetlerin katlanarak devam etmesi için AK Parti’nin yeniden iktidara gelmesi lazım. Malatya’da AK Parti’nin zaten 6 milletvekili var. 6 milletvekili bizim. 6 arkadaşımız inşallah sizleri temsil edecek. Bundan hiçbir endişemiz yok” dedi.

Milletvekili ve 12 Haziran seçimlerinde AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık da, vatandaşlarla beraber "İstikrar sürsün Malatya büyüsün" sloganı atarak, “Malatya, 2007 seçimlerinde 7 milletvekilinin 6’sını AK Parti’ye verdi. Basın mensupları “Milletvekili sayısı 6’ya düştü. Şimdi ne olacak?” dedim ki, bunu biz değil, muhalefet düşünsün. Biz bu defa 6’nın 6’sını alacağız. Ben inanıyorum ki, sizin bu güzel yüreklerinizle, dualarınızla Malatya bir kez daha AK Partiyle şaha kalkacak. Sizlerle şaha kalkacak” diye konuştu.

Eski il başkanı ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, “Bu şehirde, bu ülkede artık faili meçhuller yok. Yıllarca ne yaptınız? Bu ülkenin seçmiş olduğu seçkinleri idam ettiniz. Arkasından da bayram ettiniz. İşte sizin CHP’niz bu. Artık korkmayın. Aleviyseniz aleviyiz deyin, sünniyseniz sünniyiz deyin. Kürtseniz kürdüz deyin. Bu ülkede iktidara talip olmuşlar. Sen hala kendi partin içinde bile iktidarı kontrol edememişsin. Bunlar yıllardır, 50 yıl önce demokratikleşme başladı. Ancak karanlık örgütlerle, çetelerle, mafyalarla her seferinde başımızda balyoz gibi titrediler. Bunların ederi budur” görüşlerini savundu.

Milletvekili ve 12 Haziran seçimlerinde Malatya Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı da, “Sizler Malatya’yı Türkiye’nin ilk 5 vilayeti arasına çıkardınız ve Başbakanımızın arkasında durdunuz. Başbakanımız gözümüzün içine baka baka 'Malatya’dan bir problemim yok. Merak ediyorum, bu sene kaçıncı sıraya yerleşeceksiniz' dedi. İkinci sıraya var mısınız? İkinci sıraya yerleşeceğiz. Ak kadrolar gece gündüz çalıştı geçtiğimiz seçimlerde 6 milletvekilini aldı.12 Haziran’da 6 vekilimizin 6’sını da istiyoruz. Önümüzde 2 ayımız var. Bu iki ay içerisinde Malatya’nın her yerini adım adım gezerek, memleketin üzerinde korku bulutları oluşturmaya çalışanların, ergenekonun bayiliğini açanların, Ergenekoncuları partisine taşıyanların ocağına taşı biz dikeceğiz. El birliğiyle yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız