SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Adıyaman İl Yönetimi Oluştu

0
Güncellendi - 2016-03-04 23:57:18
AKP Adıyaman İl Yönetimi Oluştu
A- A+ PAYLAŞ

AKP Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, 50 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Yaklaşık 2 hafta önce AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı’na atanan Abdurraman Dimez (fotoğrafta), yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Abdurrahman Dimez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “17 Şubatta Sayın Başbakanımızın görevi bize tevdi etmesiyle yoğun bir şekilde il yönetim kurulu ve teşkilatlanma çalışmalarını yaptık. Yeni yönetim kurulu listemiz genel merkez tarafından onaylandı. Yine listemizin memleketimize, ülkemize, Adıyamanımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Yönetimimiz 50 kişiden oluşuyor. 24 kişi üniversite mezunu, 8 bayan arkadaşımız var. Bununla beraber 30 arkadaşımız ise geçmişte teşkilatımızın çeşitli kademelerinde yer almış kişilerden oluşuyor. Yönetimimizin milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Önümüzdeki hafta yapacağımız ilk yönetim kurulu toplantısının ardından merkez yürütme Kurulu 14 kişilik ekibi açıklayacağız” diye konuştu.

AK Parti Adıyaman İl yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

“Abdurrahman Dimez, Abdulhamit Ünsal, Abdurrahman Şan, Abidin Yılmaz, Abuzer Göksu, Abuzer Taşkın, Ahmet Yıldırım, Ali Özdal, Alper Kıvanç Özabacı, Ayşegül Bayhan, Bekir Çatan, Bilal Işık, Birsen Günay, Bülent Güleş, Ekrem Fırat, Emine Yılmaz, Gaffari Baltalı, Habip Alkuş, Hacı Ali Uçar, Hasan Atay, Hicri Alkan, Hüseyin Çetin, İhsan Çalışkan, İsmail Kasımoğlu, İsmail Göksu, İsmet Karataş, Mahmut Kılınç, Mehmet Güvenç, Mehmet Nazif Bilgiç, Mehmet Yalçın, Merve Ketenci, Mustafa Alkayış, Mustafa Gözel, Mustafa Öztürk, Mustafa Varol, Nihat Karaaslan, Nusret Haras, Osman Aslan, Osman Ekinci, Osman Yıldırım, Ömer Faruk Tuzcu, Özcan Levent Erdem, Özge Bulut, Özlem Duygu Demir, Ramazan Dinç, Veysel Dolgun, Yasemin Pamukçu, Zeliha Arcakan, Zeynal Olgun, Zeynal Özbilgin.”

Adıyaman- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız