SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Akçadağ'da Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:49
AKP Akçadağ'da Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçadağ İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede Vahap Yücekaya ile Servet Aslan aday oldular.

İlçedeki Öğretmenevi'nde yapılan Akçadağ AKP İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Genel Kurulu'na, partinin Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, belde belediye başkanları, parti yöneticileri katıldı.

"BİRLİK İÇİNDE GEÇECEK"

Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, yaptığı konuşmada, Akçadağlıların demokrasiyi çok iyi bildiğini söyleyerek, seçimin birlik ve beraberlik içinde geçeceğini belirtti.

"BU ANLAYIŞTAN SAPMADIK"

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise yaptığı konuşmada, "Rotası milletin belirlediği bir partiyiz. Uzun yolculuğun ardından da bu anlayıştan sapmadık. Yolsuzluklara geçit vermeyen, yasaklara tahammül edemeyen, yolsuzlukla tam mücadele eden AK Parti Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren bir iktidardır." ifadelerini kullandı.

"BERABER YÜRÜMEKLE YÜKÜMLÜYÜZ"

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise konuşmasında, "Allah bize öyle bir lider nasip etti ki, aynı zamanda Türkiye'nin lideri değil, Ortadoğu'daki bütün mazlum insanların, bütün sömürgeci güçlerin şimdiye kadar sömürdüğü Afrika'nın, aynı zamanda Balkanların, Kafkasların soydaşlarımızın lideri konumuna geldi. Artık sözü dinlenen bir ülkenin, sözü dinlenen bir başbakanı konumuna geldi. Bugün varız, yarın yokuz. Hepimiz ülkemize hizmet için varız. Ama şunu unutmayın ki, bu parti dünyanın en önemli partilerinden biri, mazlumların en önemli partilerinden biri ve başbakanımızda dünya Müslümanlarının, dünya mazlumlarının başbakanı. Dolayısıyla biz başbakanımızın yol arkadaşlarıyız. Partililer olarak, Başbakanımızın önündeki engelleri kaldırmak ve onunla beraber yürümekle yükümlüyüz." dedi.

Kongrede, 420 delegeden 276 delege oy kullandı. Seçim sonucunda adaylardan Vahap Yücekaya 169 oy alarak ilçe başkanı seçilirken, rakibi Servet Aslan ise 107 oy aldı.

Partinin Akçadağ İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Hüseyin Uçak, Cumalı Doğan, Aziz Teşto, Hasan Karakaş, Osman Özcan, Ahmet Algan, Saim Turcan, Fatih Koşar, Fatih Yılmaz, Ergün Doğan, Nuri Selçuk, Fatma Çiftdemir, Zübeyde Karadeniz, Ayşegül Aslantaş, Erdal Fırat, Hüseyin Taştan, Umut Karakuş, Mehmet Aslan ve Süleyman Durmaz.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız