SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Akçadağ'da Toplantı Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:28
AKP Akçadağ'da Toplantı Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanlığı tarafından Akçadağ ilçesinde yerel seçim stratejileri toplantısı düzenlendi. 

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından Akçadağ ilçesinde özel bir lokantada yerel seçim stratejileri toplantısı düzenlendi. Toplantıya AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AKP Akçadağ Belediye Başkan adayı Ali Kazgan ilçe aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ‘‘Burada Akçadağ ilçemizde AK Parti’den aday adayı olan arkadaşlarımızı görmek memnuniyet vericidir.Sizlerin kendiniz için değil hizmet için yarıştığınızı gördüm. 30 Mart 2014 tarihindeki seçim 11 yılın en zor bir seçimidir. Fitnenin kol gezdiği, kimin kimin yanında durduğunu bilemediğimiz bir seçim sürecini yaşıyoruz. Kendi partilerinde yer bulamayanlar, ilkelerini ayak altına alanlar, yolsuzluğa bulaşanlar gidip başka partilerde aday oluyorlar. Hani dava şuurunuz bu mu? Memleket sevdanız bu mu? Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonlarının hedefinde Sayın Başbakanımız var. AK Parti var. Türkiye’nin kaybetmiş olması var.Sonuçta halkın iradesinin yok sayılması isteniyor’’ dedi.

Her gün sokakları gezerken Malatya'da belediyecilik hizmetlerinin çok iyi durumda olduğunu vatandaşlardan duymuş olmalarının memnuniyetini yaşadıklarını vurgulayan Bülent Tüfenkçi, "Belediyecilik bir ekip işidir. Futbol ise takım işidir.İyi kadro,iyi çalışma,sahadaki iyi ve uyumlu performans galibiyeti getirir.AK Parti kadroları da her seçime güçlü bir ekiple girmiştir.Bu seçime de bizlerde Malatya teşkilatları olarak çok yoğun çalışmaktayız.Biz artık büyükşehiriz.İlçe belediyelerimizin de büyükşehir ile uyumlu olması gerekmektedir. Bu kapsamda 13 ilçemizin de belediyesinin AK belediye olması için geceli-gündüzlü çalışmalarda bulunmak zorundayız. Gerçekten mazlumları, mağdurları, yoksulları, garibanları, fukaraları düşünen bir Ak Parti var. İşte AK Parti’mize bu seçimde daha çok destekte bulunmamız gerekmektedir.Bu dava şuuruna sahip olanların birbirlerine kırılma,darılma gibi bir lüksü olamaz.Açıkça bu seçimlerle Türkiye’nin gelecek rotasını belirlemiş olacaktır " şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise konuşmasında, Büyükşehir yasasının önemine değinerek tek amaçlarının Malatya’ya hizmet olduğunu kaydetti. AKP'nin davasının milletine hizmet olduğunu belirten Ahmet Çakır, AK Belediyeciliğin; yerelle evrenseli, tarihle bugünü eşzamanlı olarak kucaklayabilmek olduğunu ve Malatya’da 21. yüzyılı algılayan bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini söyledi.

Çakır şunları söyledi, “Malatya Belediyesi olarak bilişsel şehircilik ve belediyecilik yapıyoruz. Hammaddesi bilgi ve akıl olan ürünler, dünyanın geleceğini şekillendiriyor. Bilgiyi tüm zamanlarda olduğu gibi, en iyi işleyenler, bilgiyi anlamlı bir şekilde yorumlayanlar, ülkeleri dizayn ediyor. Bu anlayışla çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve yaşlılarımız için Gençlik Merkezi, spor merkezleri, eğitim merkezleri yaptık ve yapamaya devam edeceğiz. Ülkelerin zenginliği, petrolle, madenle, ağır sanayiyle ölçülmüyor. Bir ülkenin en büyük zenginliği, yetişmiş insandır.”

AKP Akçadağ Belediye Başkan adayı Ali Kazgan ise “Biz Akçadağ ilçesinin sevdasındayız. Biz bu ilçenin gelişmesi için gayret sarf edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’ta AK Parti’nin Akçadağ ilçemizdeki oyunu arttıracağız. Bizi burada buluşturan Akçadağ sevgisidir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız