SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Akçadağ'la Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'nin ilçe kongreleri maratonu Akçadağ'la başladı. 2 adayın mücadele ettiği Akçadağ ilçe seçimlerinde Ömer Altuntaş tekrar seçildi.

AKÇADAĞ'DA..
İlçe Öğretmenevinde yapılan AKP Akçadağ İlçe Başkanlığı seçimine 2 aday katıldı. Önceki başkan Ömer Altuntaş ile Ali Akdağlı'nın aday olduğu seçim sonucunda, Altuntaş 282, diğer aday Akdağlı 84 oy aldı.

Ömer Altuntaş başkanlığındaki asıl yönetim kurulunda, Nurettin Kınay, Ramazan Akdağlı, Ahmet Ateş, Ziya Güde, Mahmut Tuncal, Mehmet Koka, Celalettin Eluz, Hamdi Genco, Halit İlhan, Aydın Bozkurt, Aliseydi Bayri, Haydar Çakmak, Osman Samar, Hüseyin Taştan, Necmettin Eryılmaz, Mustafa Atabey, Şehabettin Algan, Hasan Karaman, Hüseyin Beybağ yer aldılar.

KONGRE TAKVİMİ..
Parti il örgütünün daha önce açıkladığı takvime göre 5 Şubat'ta Battalgazi ile başlaması beklenen kongreler maratonu, genel merkezin onayı doğrultusunda 10 Şubat'ta Akçadağ'la başlarken, kongreler takvimi şöyle onaylanmıştı:

11 Şubat Cumartesi Battalgazi,
12 Şubat Pazar Yeşilyurt,
19 Şubat Pazar Doğanşehir,
26 Şubat Pazar Darende,
05 Mart Pazar Yazıhan,
18 Mart Cumartesi Kale,
19 Mart Pazar merkez ilçe,
24 Mart Cuma Hekimhan,
24 Mart Cuma Kuluncak,
25 Mart Cumartesi Arapgir,
25 Mart Cumartesi Arguvan,
26 Mart Pazar Pütürge.

AKP'nin Doğanyol ilçe örgütüne ise atama yapılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız