SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Arapgir'de Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:37:42
AKP Arapgir'de Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya’nın Arapgir İlçe kongresinde başkanlığa tekrar Mehmet Tümer seçildi. 

AKP 5. Olağan Kongresine Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TBMM Meclis İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Mücahit Fındıklı, Cemal Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi Kadın Kolları İl Başkanı Emine Akkurt, Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Mecit ve çok sayıda il yönetiminden partililer katıldı.

Kongrede ilk önce Başkanlık Divanı oluşturuldu. Oluşturulan Divan Başkanlığına Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz, Divan Başkan Yardımcılığına Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Divan Üyeliklerine Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İl Sekreterliğinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aynur Oğuzhan, Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Sıdık Özdemir seçildi. Kongrede Milletvekilleri, İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Arapgir Belediye Başkanı ve İlçe Başkanlığına tek aday olan Mehmet Tümer birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmalarda, AKP iktidarında Türkiye’nin her alanda büyüdüğü, ekonominin bir istikrara kavuştuğu, insanlara değer verildiği, hak ve özgürlüklerin en üst seviyelere çıkarıldığı vurgulandı. Konuşmacılar, AKP iktidarlarının 12 yılda yaptıkları icraatları da anlattılar.

Gelen mesajların okunmasının ardından kongre gündemine geçildi. Gündemde bulunan tüm raporlar tek tek onaylandı. Daha sonra seçimlere geçildi. Seçimler sonunda İlçe Başkanlığına Mehmet Tümer seçildi. Yönetim Kuruluna Talip Çelik, Hamit Güldaş, Mustafa Daşik, Zeki Meray, Murat Derinpınar, Abubekir Taş, Mustafa Mengi, Erdoğan Hayaloğlu, Derviş Sarıay, Hüseyin Ege, Canan Özlen, Metin Özmen, Kürşat Güven ve Sevda Kömürcü seçildi.

Malatya İl Kongresi Üst Kurul Delegeliğine ise Mehmet Tümer, Haluk Cömertoğlu, Basri Aknar, İlhami Mengi, M. Metin Bölükbaşı, H. İbrahim Aktaş, Faruk Özan, Vahap Boztepe, Hamit Güldaş, Celal Kızılkaya, Fikri Polat ve Mehmet Bilen seçildi.

Bu arada, Arapgir, Yazıhan, Arguvan ve Darende’de kongre yapan AKP’nin diğer ilçelerde yapacağı kongre ve seçim tarihleri şöyle: Doğanyol 23 Kasım, Pütürge 29 Kasım, Hekimhan 30 Kasım, Akçadağ 1 Aralık, Kale 2 Aralık,Yeşilyurt 7 Aralık, Doğanşehir 13 Aralık, Battalgazi 21 Aralık ve İl başkanlığı seçimi 18 Ocak.

Ertelenen Kuluncak ilçe seçim tarihi ise henüz belirlenmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız