SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Arguvan'da Kılıç'la Devam

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:42
AKP Arguvan'da Kılıç'la Devam
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan AKP İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi başkanlığına yeniden Kudret Kılıç seçildi. 

AKP Arguvan İlçe Kongresi ilçedeki bir sosyal tesiste gerçekleştirildi. Kongreye AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Cemal Akın ve Mustafa Şahin,  Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP ilçe başkanları ve partili yöneticiler katıldı. 

Milletvekili Ömer Faruk Öz, Türkiye’de 50 yılda, 60 yılda, 70 yılda yapılan hizmetlerden daha fazlasının 12 yıllık AKP iktidarı döneminde yapıldığını belirterek "İstediğimiz takdirde yatırımları artıralım, hizmetleri artıralım ama bireysel hak ve özgürlükler konusunda da çok şey yapmamız gerekir. Önce insanlık onurunu, haysiyetini, şerefini, kimliğini kabullenmemiz ve onu onore etmemiz gerekiyor, işte bunun için AK Parti Kardeşlik ve Milli Birlik Projesini başlatmıştır” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Bu topraklar ne birimize az, ne de hepimize fazla" diyerek "Hepimize yetecek kadar Allah bizlere lütfetmiş. Özellikle bu topraklarda ecdadımızın bize bırakmış olduğu en güzel miraslardan birisi de kardeşliktir. Kimsenin mezhebine, kimliğine bakmadan insanı ilişkiler içerisinde hep birbirimizi kucaklamışız” dedi.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de şunları söyledi: “Ülkemize hizmet için, eser üretmek için siyaset yapıyoruz. Birileri yıkmak için, yakmak için uğraşırken, biz eser üretmek için, inşa etmek için, yol yapmak için, hastane yapmak için uğraşıyoruz, siyaset yapıyoruz. Çözüm sürecinde muhatabımız tamamen Kürt halkıdır. Kürt halkının anadan doğma haklarının verilmesi noktasında AK Parti iktidarı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adımlar atacak, atmaya da devam ediyor.” 

Kudret Kılıç başkanlığında oluşan AKP Arguvan İlçe Yönetim Kurulu’na Hacı Bayram Demez, Erhan Kaan İpşiroğlu, Bektaş Şimşek, Ramazan Dalhançer, Hüseyin Salman, Mehmet Ali Türker, Hamit Ünsal, Abdullah Çelik, Feyzi Akıncı, Fatma Balkan, Murat Ercan, Ayşegül Yılmaz, Hanifi Korkmaz ve Gamze Toptaş seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız