SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Bayrakları Kesildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:44
AKP Bayrakları Kesildi
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin caddeye asmış olduğu parti bayraklarının ipleri gece yarısından sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi.

Olay, gece saat 03.00 sularında merkez Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bazı vatandaşların parti bayraklarının kesilerek yere atıldığı ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi.  Cengiz Topel Caddesi’ne giden polis ekipleri, vatandaşların yaptığı ihbarın doğru olduğunu görünce, bölgede araştırma çalışması yürüttü. Caddesinin Mücelli Sağlık Ocağı ile eski tapu dairesinin bulunduğu bina arısındaki aydınlatma direklerine asılı olan AKP’ye ait tüm bayrakların cadde boyunca kesilerek yere atıldığı görüldü. 

Polis ekipleri bölgede araştırma çalışmasını yürütürken, cadde üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kameraları kayıtları üzerinde bayraklara zarar veren kişi ya da kişilerin belirlenmesine çalışıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız