SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Bayramlaştı

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Öğretmenevi’ndeki bayramlaşma törenine, çok sayıda partili katıldı. 
  
Bayramlaşma törenine, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Cemal Akın ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile parti il yönetimi ve partililer katıldı. 
  
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Yaşanan terör olayları ve Van depreminden sonra bu bayramı buruk bir şekilde kutladık. İnşallah bundan sonraki bayramları coşku ve neşe içinde kutlarız” dedi.
 
Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekiştiği günlerdir. Bu vesileyle herkesin bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu. 
  
Milletvekili Öznur Çalık da, “Ülkemize, milletimize, güzel kardeşlerime, aile fertlerimize herkese hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Milletvekili Cemal Akın da, “Her geçen gün kalabalığımız daha çok artıyor. AK Parti kardeşliği bu vesileyle kendisini belli ediyor” şeklinde konuştu.
  
Milletvekili Mustafa Şahin ise, “İnşallah bundan sonraki bayramları terörün bittiği, tabii afetlerin olmadığı, birlik ve beraberliğin daha da artarak pekiştiği günlerde kutlarız” dedi.
  
Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, “İnşallah bundan sonraki bayramları mutlu, huzurlu ve müreffeh bir şekilde kutlarız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız