SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Bir Eğlendi ki!..

A- A+ PAYLAŞ

15. Malatya Fuarı ve Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’nin, 10 Temmuz Salı akşamı yapılan kortej yürüyüşüne, AKP’liler damga vururken, CHP ve MHP’den “davetiye almadık” tepkisi geldi.

Saat 19.00’da Öğretmenevi önünde başlayan ve Hükümet Meydanı’na kadar süren yürüyüşe; Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP il ve ilçe yöneticileri, AKP milletvekili adayları Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, İhsan Koca, Mehmet Şahin ve Abdullah Eraslan’ın yanı sıra AKP’li belediye ve il genel meclisi üyeleri, bazı dernek ve vakıfların temsilcileri, belediye yetkilileri, bazı il ve ilçe belediye başkanları, vatandaşlar katıldılar.

Mehter Takımının ve konuk halk oyunları ekiplerinin öncülük ettiği kortejde, AKP adayları vatandaşlara çiçek attılar. Davul- zurna eşliğinde halaylar çektiler. Mücahit Fındıklı, Diyarbakır ekibi oyuncusuna 100 YTL yapıştırırken, Öznur Çalık da davula yine 100 YTL taktı. Davul zurna eşliğindeki halayın başını Mücahit Fındıklı çekerken halayda AKP’nin diğer 3 adayının yanı sıra belediye başkanı Akın da yeraldı. Fındıklı, Öznur Çalık'ı da halaya almak isterken, Çalık halaya girmedi, kenarda el çırpmakla yetindi.

Bu arada, AKP adaylarından eski il başkanı İhsan Koca, oynamakta olan Belediye Başkanı Akın’a 100 YTL yapıştırmak isterken, Akın buna engel oldu ve bu sırada ilginç görüntüler yaşandı.

Milletvekili adayları ve partililer, halayların ardından kortejden ayrıldılar.

“BİZE DAVETİYE GELMEDİ..”
Bu arada, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, kendilerine kortej ve yürüyüşle ilgili herhangi bir davetiyenin ulaşmadığını, bu nedenle katılmadıklarını söyledi, duruma tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Akın da, bu tepkiyi ileten basın mensuplarına, tüm milletvekillerine davetiye gönderildiğini, ayrıca cep telefonlarına mesaj çekildiği açıklamasında bulunurken, MHP il başkanı Ömer Ekici de kendilerine davetiye ulaşmadığını ifade etti.

Ayrıca, korteje katılmayanlardan AKP milletvekili ve milletvekili adayı Fuat Ölmeztoprak’ın da, kendisine davetiye ulaşmadığı yolundaki serzenişini belediye başkanına ilettiği öğrenildi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız