SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Danışma Kurulu Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Milletvekili Afif Demirkıran, Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Başkanı Ahmet Çakır, kadın kolları üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açılış konuşması yapan Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AKP'nin kapatılma davasına değinerek, "AK Parti kurulduğu günden bu yana iddianamede yer alan laiklik karşıtı eylemlerin hiç birinde bulunmamış ve yer almamıştır. Bizim tek amacımız, Türkiye geneline ve halkımıza hizmet götürmek olmuştur. Anayasa Mahkemesi'nin aldığı karar ile milletimiz kazanmıştır. Biz eğer milletimiz kazanacak ise, kaybetmeye hazırız. Kapatma kararı verilmiş olsaydı, demokrasi yara alıp, sürekli bu ayıpla yaşacaktı. Demokrasimiz bir ayıptan kurtulmuştur. Kapatma kararı dünyadan tecrit edilmemize ve AB'den dışlanmamıza neden olurdu. Ancak, bugün bu tablodan Türkiye kurtulmuştur. Bundan sonra da hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Muhalifler bizi gerilime sokmaya çalıştı ancak, biz buna alet olmadık. Atatürk'ün çizdiği çizginin dışında hiçbir zaman olmadık, olmamız için de bir neden yoktur. Partiler seçimle başa gelir ve sadece halk isterse gider. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde AK Parti daha güçlü çıkacaktır" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin ise, kapatma kararının çıkmamasının tüm ülkede büyük bir sevinçle karşılandığını ifade ederek, "Milletimiz milli maç izler gibi, bu karara sevinmiştir. Biz birlik ve beraberliğimizi bozmaz isek, başarılarımızın devamı gelecektir. Özellikle Malatya'da yaptığımız çalışmalar göz önünde. Kayısımızın marka haline gelip, dünya gıda pazarında yer alması için çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonrada hizmetlerimiz katlanarak, devam edecek" şeklinde konuştu.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, dört aydır süren kapatma ifadelerinin tüm millet üzerinde gerginliğe neden olduğunu kaydederek, "Kapatma söylemleri ile yabancı ve yerli yatırımcılar beklenti içine girdi. Ancak, verilen karar ile bu belirsizlik ortadan kalmıştır. Bize düşen hizmet kervanını devam ettirmektir" ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından, İl Danışma Meclisi Toplantısı basına kapalı olarak sürdürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız