SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Danışma Meclisi Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Danışma Meclisi toplantısında, partiye en fazla üye kazandıranlara plaket verildi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen AKP İl Danışma Meclisi toplantısına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, partinin Malatya Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Başkanı Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, eski Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, ilçe ve belde belediye başkanları, parti ilçe başkanları ve
yöneticileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Bülent Tüfekçi'nin divan başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba'nın, "Referandumda hayır oyu veren yerlere daha az hizmet götürülüyor" iddialarına cevap verdi. "Sizler böyle davranışlarınız sürdüğü müddetçe, müstahak olduğunuz muhalefeti bu davranışlarla iktidara dönüştüremezsiniz" diyen Şahin, köylere hizmetin İl Genel Meclisi onayıyla götürüldüğünü ve hizmette ayrımın yapılmadığını söyledi. Şahin, hizmette ayrım yapmadıklarını Arguvan'a yaptıkları hizmetle de bir örnek olarak gösterebileceklerini vurguladı.

Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, ana muhalefet partisini başörtüsü konusunda samimiyetsizlikle suçlayarak, referandum öncesinde meydanlarında verdikleri sözü tutmalarını istedi. Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında yapılanları da slayt eşliğinde anlatan Çalık, iktidarları döneminde birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da hizmetlerin kat kat arttığını belirtti. Çalık, CNBC şirketinin yaptığı araştırmada, Malatya'nın yaşanabilirlik sıralamasında 41'den 23'e, sağlıkta ise 28'den 13. sıraya yükseldiğini vurguladı. Personel bakımından Malatya'nın 6. sırada olduğuna işaret eden Çalık, 150 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılacağını da söyledi.

Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise selamlama konuşmasında, kendisinin Malatya koordinatörü olarak belirlenmesi nedeniyle ayda bir biraraya geleceklerini ifade ederek, kendisinin askerliğini Malatya'da yaptığını, Malatya'ya yabancı olmadığını söyledi.

Toplantıda, partiye en fazla üye kazandıran partililere plaket verildi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız