SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Darende Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Darende İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği 4. olağan kongrede güven tazeleyen Süleyman Şimşek, yeniden başkan seçildi.
 
Darende Esnaf Kefalet Kooperatifi salonunda gerçekleştirilen kongreye, AKP Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık'ın yanı sıra Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanı İsa Özkan, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Süleyman Şimşek'in yaptığı kongrede, İl Genel Meclis Üyesi Burhan Ayhan, İlçe Belediye Başkanı İsa Özkan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, AKP'nin hizmetlerini anlattı. 
 
Ardından bir konuşma yapan Milletvekili Ömer Faruk Öz, milletin güvenine layık olmaya çalıştıklarını belirtti. Darende'nin her zaman sağduyu ile hareket ettiğini söyleyen Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye ülkemizin ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Suriye ile olan ilişkilerde Türkiye'nin politikasında bir değişiklik olmadığına vurgu yapan Öz "Suriye devleti kendi halkına zulmediyor, kan akıtıyor. Böyle bir ortamda bizim Suriye'nin yanında olmak gibi bir durumumuz olamaz. Çünkü Suriye'yle hiçbir çıkar ilişkimiz yoktur" dedi. 
 
Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Milletvekili Öznur Çalık ise, gündemdeki Dersim konusuna değindi. Çalık "Devlet hata yapabilir, hatadan dolayı gerekirse özür de dilemelidir. O dönemin tarihine, iyilerine sahip çıkıp da yaptığı hatalara sahip çıkmayan ana muhalefet partisi genel başkanına özür dilemek dünden itibaren düşer. Genel başkan onu bırakmış, diyor ki ben başbakan olacağım, büyüyünce Recep Tayyip Erdoğan olacağım. Biz de diyoruz ki, daha çok beklersin, daha çok ekmek yemen lazım, önce muhalefetin genel başkanı olmayı öğreneceksin" ifadelerini kullandı.
 
Tek liste halinde gidilen seçimde Süleyman Şimşek yeniden başkanlığa seçilirken, diğer yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: 
 
"Erdal Delikurt, Necmi Akkuş, Gazi Karakaya, Hüsamettin Ateş, Veysel Karaman, Mehmet Bozkurt, Durdu Dizdar, Sevgi Sönmezler, Hasan Özkan, Nevin Çalık, Cafer Akay, Süleyman Özçelik, İbrahim Ölçer, Yalçın Kahraman, Süleyman Dokuyucu, İbrahim Aktunç, Fatih Ayhan, Necati Turgut ve Meral Kumtepe."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız