SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Darende'de Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

AKP, Malatya'nın Darende ilçesi istişare toplantısı yaparak, 12 Haziran 2011'de yapılacak olan milletvekili genel seçimiyle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

ÖzHat Yemek Tesislerinde düzenlenen AKP Darende ilçesi istişare toplantısına, Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Darende Belediye Başkanı İsa Özman, il ve ilçe parti yöneticileri katıldı.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz yaptığı konuşmada, "Bir referandum geçirdik. Bu referandumda Darende teşkilatımız gerçekten çok önemli bir performans sergiledi. Ciddi bir evet oyu Darende'mizden çıktı. Referandum için yapılan ciddi çalışmaların meyvesini vermesi bizleri sevindirdi" dedi. Öz, şunları belirtti: "Bu ülke hizmet bekliyor. AK Parti iktidara geldiği günden bu güne elindeki imkanları en verimli şekilde kullanarak bu ülkeye hizmet etmeye çalışmıştır. Ama ne yazık ki demokrasiye yapılan
müdahaleler neticesinde bu ülke ekonomisi heba olmuştur, 28 Şubat'ın bu ilkeye faturası çok ağırdır. Bizden önce bu ülkeyi yönetenler bizden önce hep insanımızı ezmişlerdir, adaletsiz bir yönetim sergilenmiştir. Biz bu referandumdan aldığımız bu güç ile artık bunlara dur diyeceğiz."

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise "Biz Darende'ye geldiğimiz zaman hep yatırımlarımızı, esnafımızın sorunlarını ne yapılabiliri konuşuyoruz. Darende ne kadar güzeldir ki güzel bir teşkilatçılık ile birlik ve beraberlik var. Bu birlik ve berabelik içinde partimizin başarısına başarı katmak için çalışmalara devam etmeliyiz. Ben gittiğim bir çok ve il ve ilçede Darende ilçemizi örnek teşkilatımız olarak gösteriyorum Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum, Bizlerde sizleri seviyoruz ve hizmetinizde olacağız" dedi.

Konuşmalardan sonra, 12 Haziran 2011'de yapılacak olan milletvekili genel seçimiyle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız