SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AKP Diktatörlük Kurma Peşinde'

A- A+ PAYLAŞ

MHP Hekimhan'da seçim bürosunu törenle açtı. Açılış töreninde konuşan il başkanı Ömer Ekici, AKP'nin demokrasiyi sadece kendi demokrasi ve hukuk anlayışını koruduğunda anlamlı gördüğünü öne sürdü.

Açılışa ilişkin olarak yayınlanan bülten şöyle:

"MHP Hekimhan Belediye Başkan adayı seçim bürosu görkemli ve coşkulu bir kalabalık ile açıldı.Açılışa MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, MHP kadın kolları Başkanı Sevim Yalınkılıç,MHP İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri,MHP Hekimhan ilçe ve belde Belediye Başkan adayları,MHP İl ve İlçe belediye meclis ve İl genel meclis üyesi adayları,Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılışta hitabeden MHP İl Başkanı Ömer Ekici şunları söyledi:

"AKP’ye göre demokrasi ve hukuk anlayışı sadece AKP’nin menfaatlerini koruduğu vakit anlamlı oluyor. AKP kendi dışında hiç kimsenin varlığına tahammül edemiyor. Yandaşı olmayanları sindirebilmek için elindeki tüm imkânları haksızca ve pervasızca kullanmaktadır.

Demokrasiyi sadece kendi siyasi menfaatlerini koruma aracı olarak görmekte, diğerlerinin bu kavramdan nasiplenmesine ise her türlü engeli çıkarmaya çalışmaktadır..

AKP’nin yedi yıllık iktidarı boyunca buna yüzlerce örnek göstermemiz mümkündür. Aynı tarza ara vermeden de devam etmektedirler.

29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi yaptıkları açıklamalarla demokrasiden ne anladıklarını da göstermektedirler.

Siyasi tehdit ve şantajlarla başarı kazanma yolunu o kadar yoğunlaştırdılar ki,22 Temmuz 2007 seçimleri öncesi “İstikrar bozulur, kriz çıkar” diye halkı tehdit etmişlerdi, şimdi ise “Görev başında AKP’li Belediyeler olmazsa hizmet alamazsınız” diye tehdit edip oy avcılığı yapmaya çalışmaktadırlar.

Bu konuda öyle vahim açıklamalar yaptılar ki, olayın en vahimi ise bu açıklamalardan birisi de Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in yapmış olmasıdır. "Hükümetimizle kavga eden, zıtlaşan yerel yönetimler her projelerini Ankara'dan geçiremiyor" diye tehdit ediyor.

Adalet Bakanı bu tehdidi ederse, AKP Kırıkkale milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak’da o yoldan giderek “Biz Ankara'dan izin vermediğimiz sürece siz burada taş üstüne taş koyamazsınız..

İşte AKP’nin ”Bizden olmayana hayat hakkı yoktur” şeklindeki Türkiye’yi yönetme anlayışı budur.

Muhalefet partilere yönelik yapmış olduğu hakaretler, aşağılamalar ve siyasi tehditler siyasetin seviyesindeki erozyonu göstermektedir.

AKP’li bakan ve milletvekillerinin açıklamalarından da anlaşıldığı gibi AKP iktidarı Türkiye’de adeta siyasi diktatörlük kurma peşindedir.

Seçimleri partiler arasında demokrasiye uygun yarış olarak değil, diğer partileri ezebilmek için fırsat olarak gören ve gözü dönmüş böylesi bir anlayışı uygulama peşinde koşan AKP, demokrasinin katili olarak siyasi tarihe geçmiştir.

Türk milleti 29 Mart 2009 tarihinde AKP’nin bu gidişine dur diyen bir dersi vermezse, AKP’nin uygulamaya çalıştığı siyasi diktatörlüğü tamamen ülkenin her alanını saracaktır.

Türk milletinin iradesini “bana oy vermezsen hizmet alamazsın” şeklinde tehdit eden bu anlayış sandığa gömülmelidir.

Yolsuzluk, hırsızlık, ihanet içinde yüzen AKP’nin hizmeti sadece kendi yandaşlarına ve taşeronluk yaptığı küresel güçleredir.

O yüzden “bize oy vermezseniz hizmet alamazsınız” tehditinin, şantajın aslında kimi ilgilendirdiğini çok iyi anlamak gerekmektedir.

Milletin iradesi ile oluşan iktidar gücünü yandaşlarını zengin etmeye, küresel güçleri tatmin etmeye kullanan AKP’nin artık bu oyunu bozulmalıdır.

Ülkenin temeli, tarihinde hiçbir zaman bu derecede sarsılmamıştı…

Ne zaman ki, Türkiye’nin iradesini ele geçirdiniz; O gün Türk devleti ve milleti ile hesabı olanlar sıraya geçti ve sizin verdiğiniz tavizler yüzünden bugün ülke üzerinde karabulut gibi dolaşıyorlar.

AKP’ye verilen her oy Türk milletinin geleceğine vurulmuş darbe olmaktadır. O yüzden, AKP’nin siyasi tehdit ve şantajlarına aldırmadan, demokrasiye uygun irade sandığa yansımalıdır.

Hekimhanlı hemşehrilerim önümüzdeki yerel Seçim iktidara ,yaptığı yanlış uygulamalara,çeki düzen vermek
İktidarı ve ana muhalefeti olumsuz tavır ve üsluptan döndürmek açısından son derece önemli bu uyarıyı sandığa gittiğimizde Hekimhanlılar olarak mutlaka yapınız.çözümü sandıkta gösterin AKP’nin tek altarnatifinin MHP olduğunun işaretinizi vermenizi istiyorum.Üç hilali bulun mühürü alın 3 defa millet için,ülke için,ailem için vurun
Ülke senin karar senin
Hekimhan senin,karar senin
Hekimhan için yüreğinizi ortaya koyun dedi.

Ardından söz alan MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Nihat Sayın Hekimhan’ın sorunlarının büyük boyutta olduğunu ve 29 Marta Öncesi Hekimhan’da olduğu gibi 29 Mart’tan sonrada burada olacağım diyerek yıllardır görülmeyen ve görmemezlikten gelinen sorunların çözümü için aday olduğunu yıllarını verdiği Hekimhan halkını kendisini çok iyi tanıdığını belirten Nihat Sayın Hekimhan’ın layık olduğu hizmeti alması için MHP Kadroları ile yönetime talip olduğunu belirtti.

Zorlu ve meşakkatli yolda siz değerli Hekimhanlı vatandaşlarımın beni ve ekibimi onurlandıracağınızdan eminim,Bu Vatan bizim bu toprak bizim diyen tüm hemşerilerimi MHP Bayrağı altında toplanacağınıza inancım tamdır.diyerek konuşmasını noktaladı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız