SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Divanı Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı.

AKP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Öğretmenevi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ile ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, ilçe ve belde parti teşkilat yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Türkiye'nin düzlüğe çıkmaya başlaması ile her zaman bazı kesimlerin bunu engellemeye çalıştığını, bugünde AKP'yi yıpratmaya çalışanların aslında amaçlarının Türkiye'nin düzlüğe çıkmasını engellemek olduğunu kaydetti.

Şahin parti teşkilatlarını her zaman seçime hazır olduğunu söyleyerek, "8 yıldan bu tarafa AK Parti hükümetlerini yapmış olduğu hizmetlere baktığımızda, Cumhuriyet tarihinin en azından bir kaç katından daha fazlasının başarıldığını görmekteyiz. Büyüme hızının artığını gören bazı güç odakları yine bir sıkıntı içerisine girdi. Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyan, bu ülkeye hizmet etmeyi hiç bir zaman düşünmeyen, kendilerine hizmetten başka bir düşünce amaçları olmayan karakter üçüzleri aynı köklerden geliyorlar" dedi.
Şahin şunları söyledi:

"Başbakanın, o günün şartlarında gitmesi gereken Gediktepe'ye, Sayın Genelkurmay Başkanımız ile birlikte gittiklerinde bu sefer 'oraya nasıl gidelim' tartışmasının yaşanmasına şahit olduk. Efendim, 'çömeldi, çömelmedi, devlet çökmez, bizde gidersek ayakta dururuz' dediler. Ama dün baktım, Gediktepe yerine nereye gittiler? Pervari'ye gittiler. Ama hangi şartlarda gittiklerini hiç kimseye göstermediler."

AKP İl Başkanı Şahin, "Bazı mihraklar düğmeye basarak, 20-30 yıldır bu ülkeye hizmet etmiş olan kendi genel başkanlarını bile entrikanın bir parçası haline getirip, bazılarını önünü açmaya çalıştılar. Kim gelirse gelsin, hiç kimseden korkumuz yoktur. Bu işe başladığımız günden daha azimli ve daha zindeyiz" ifadelerini kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise milletvekilleri adına yaptığı konuşmasında, AKP'de siyaset yaparken rehavete kapılmadıklarını ifade ederek, "Başbakanımızın liderliğinde gece-gündüz demeden ülkemize ve Malatya'mıza daha fazla hizmeti nasıl getirebiliriz diye bütün arkadaşlarımızla çok yoğun bir çalışma içerisine girdik. AK Parti hükümetleri olarak birçok köklü meseleyi çözmek için adımlar attık, düzenlemeler yaptık, yatırımlar yaptık. İlk defa sayın Başbakanımız tarafından gündeme
getirilen Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi ile ülkemizde bugüne kadar halı altına süpürülen pek çok konuyu gündemimize aldık" dedi.

Çalık, Gediktepe'deki terör olayı sonrasında bazı muhalefet partilerince erken seçim çağrısı yapıldığını hatırlatarak, "Şehitlerin kanı yerde dururken, siyasi çıkar hesabı yapılması yanlıştır. Muhalefette, sivil toplum kuruluşları da terörle mücadelede bir taraf olmalıdır" dedi.

AKP'nin manşetlerle iktidara gelen bir parti olmadığını belirten Çalık, kayısı üreticilerine don paralarının 25 Temmuz'dan sonra ödenmeye başlayacağını ifade ederken, Hekimhan-Malatya Karayolu'nun 34 kilometrelik kısmının da ihalesinin yapıldığını kaydetti.

Toplantı açılış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız