SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Doğanyol ve Pütürge Kongreleri Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-09-12 04:52:17
AKP Doğanyol ve Pütürge Kongreleri Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Cumartesi günü yapılan Hekimhan ve Yazıhan ilçe kongrelerinden sonra, Pazar günü de Doğanyol ve Pütürge ilçe kongreleri gerçekleştirildi. Bu ilçelerde de eski başkanlar yeniden göreve getirildiler.

DOĞANYOL..

AKP Doğanyol İlçe Kongresi ilçedeki bir sosyal tesiste gerçekleştirildi. Kongreye AKP Malatya il başkanı Hakan Kahtalı, AKP Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey ve AKPli yöneticiler vatandaşları katıldı.

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Doşar, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi ve "Bizler 2014 yılında görev uygun görüldüğümüzde bu yana karınca kararınca elimizden geldiği sürece koca yürekli reisin yolunda gitmeye çalıştık. Çizgisinden çıkmamaya çalıştık yine çalışacağız" dedi.

Doğanyol ilçe Belediye Başkanı Recep Gülbey "İlçe başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Doşar görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da şunları söyledi:

"Kongre süreçleri bir yenilenme yeniden bir dinamizm kazanma bu dava hareketine hız vermek daha iyi yerlere gitmek için bir değişim dönemidir. Ben öncelikle teşkilatlarımızda görev yapmış hakkın rahmetine kavuşmuş arkadaşlarımız Allah’tan rahmet diliyorum hayatta olan ama teşkilatlarımızın içinde olmayan arkadaşlarımızda hayırlı ömürler diliyorum. Doğanyol ve Pütürge burası çok yakın iki ilçemiz; suyu serttir, ama insanı merttir buranın. Allah hamd olsun bizlerin her zaman arkasında durmuşlardır. Bizim AK Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar destek vermişlerdir. Her zaman en yüksek oyla bizlere destek vermişlerdir. En son yapılan referandumda yüzde 83 oy oranı ile Türkiye'de 970 ilçe de 48 nci olarak bizlere bu gurur yaşatmışlardır. Doğanyollu hemşehirlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum."

AKP Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise "Daha önce ilçe başkanlığı görevini yaptım, gençlik kolları başkanlığı yaptım. Genel merkezi takdiri ile bu dönem birlikte çalışacağız. Ankara 'an geldim yollarımız güzel. Eskiden yollar bozuktu bir kamyon yolda giderken geçemiyorduk. Şimdi yollarımız çok güzel. Kongremizi yapıyoruz. Hekimhan Yazıhan ilçe kongrelerimizi yaptık. Şimdi Doğanyol kongremiz ve Pütürge'ye geçeceğiz. Hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum."dedi.

AKP 6 Olağan Kongresi başkanlığına yeniden Ahmet Doşar seçildi.

Yönetim şu isimlerden oluştu:

Ahmet Doşar (Başkan), Hasan Bay, Ramazan Sekman, Özgür Evren, Nasip Öz, Filiz Gülbey, Erol Öz, Nevzat Bayrak, Ayşe Genç, Mustafa Sekman ve Remzi Doğan.

PÜTÜRGE

AKP Pütürge İlçe Kongresi ilçedeki bir sosyal tesiste gerçekleştirildi. Kongreye AKP Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, AKP İlKadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat parti ilçe başkanları ve vatandaşları katıldı. AKP 6 Olağan Kongresi başkanlığına yeniden Mikail Sülük seçildi.

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Mikail Sülük AKP için elinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, "Zalim karşısında duran millete hizmet etmeye kendisini adamış bu ailede görev yaptığım için onur ve şeref duyuyorum. 3 Mart 2016 tarihinde AKP ilçe başkanlığı görevine başladığım ilk günden itibaren ilçemizde bulunan tüm mahalleri ilçe teşkilatımızla beraber gezerek bütün hemşerilerimizle tanıştık, ellerini sıktık evlerine misafir olduk."dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, konuşmasında "Pütürge ilçemize şuan 68 mahallemiz olan, Şiro vadisine sahip olan, tarihi derinliği ola,n bir çok medeniyet taşıyan yüzde ellisi orman olan, yirmi iki çeşit madeni olan, arıcılıkta Türkiye ortalamasında en yakın olan ve bölge birinci olan, Malatya diyince akla Pütürge gelen bir ilçe haline gelmiştir. AK Parti olarak ilçemize güzel hizmetler yapıyoruz" dedi.

AKP Malatya il Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Pütürge ilçemiz AK Partiye yüzde 89 gibi bir oyla destek veren, Türkiye’de 970 ilçe içersinden en çok desteği veren 17'nci ilçe oldu. Burada divan başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Pütürgeli hemşerilerimize mesajını okudu, gerçekten gurur duydum. Türkiye’de Pütürge mert ve yiğit olarak bilinen bir ilçemiz her acıdan. 68 mahallemizde teşkilat olarak yapılandık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la yanı yolda yürümek için gayretler içinde olduk. Genelde bunları yaparken yerelde büyük hizmetler yaptık. Pütürge’ye baktığımızda yerel yönetimler olarak Pütürge belediye başkanımız Mehmet Polat'ın koymuş olduğu hedefler doğrultusunda sağlam adımlarla yürüdüğünü gördük. Malatya Büyükşehir Belediye başkanımızla kordineli şekilde çalıştılar. İlçe başkanımız Mikail Sülük'le beraber belediye başkanlarımızla birlikte güzel hizmetler yaptılar." diye konuştu.

AKP Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise "Bu dönem Malatya’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilat tarafından bu bölgede görevlendirildim. İnşallah sizlerle beraber bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Sayın il başkanımız Hakan Kahtalı ile birlikte kongrenize işlik ediyoruz. Hakan beye teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun gördüğüm üzere güzel bir teşkilat oluşturmuş, güzel bir ağabeylik yapıyor, güzel bir kaptanlık yapıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum görev yeniden seçilen Mikail Sülük ve Belediye Başkanı Mehmet Polat'a teşekkür ediyorum."dedi.

Yönetim kurulunda şu isimler yeraldı:

Mikail Sülük (Başkan ), Bülent Karayılan, Nedim Çeker, Tayyar Tekdemir, Bayram Karaaslan, Murat Yarbasan, Hüseyin Erol, İzet Köse, Hüseyin Çihan, Ekrem Karakuş, Suat Murat, Yasin İnce, Ahmet Fırat, Ebru Ülkü Şener ve Funda Tatar.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

AKP Doğanyol Kongresi

AKP Pütürge Kongresi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KADER (6 yıl önce)
    Ordada aynısı Olmuştur merak etmeyin
    0
    0
    Yanıtla