SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Elazığ ve Adıyaman Adayları

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:29
AKP Elazığ ve Adıyaman Adayları
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Elazığ ve Adıyaman belediye başkan adayları açıklandı.

ADIYAMAN..

AKP Adıyaman İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini arayarak ilçe adaylarını kendisine bildirdiğini açıkladı. 

AKP Aralık ayı içerisinde Adıyaman Belediye Başkan adayını Fehmi Hüsrev Kutlu olarak açıklamasının ardından belde belediye başkan adaylarını açıklamıştı. AKP İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, ilçe adaylarının da kendisine bildirildiğini belirterek adayları açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini arayarak ilçe belediye başkan adaylarını bildirdiğini kaydeden Fırat, adayların ülkemize ve Adıyaman’a ‘hayırlı olması’ temennisinde bulundu. Fırat, AKP’nin 30 Mart yerel seçimlerinden güçlenerek çıkacağını ve teşkilat olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, “Adıyaman’ın il, ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu. Tüm adaylara, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AKP’nin Adıyaman merkez, ilçeler ve belde belediye başkan adayları şu isimlerden oluşuyor:

“Adıyaman merkez-Fehmi Hüsrev Kutlu, Kahta-Abdurrahman Toprak, Besni-Mehmet Emre, Gölbaşı-Yusuf Özdemir, Tut-Ramazan Dinç, Çelikhan-Mustafa Bulut, Gerger-Arif Karatekin, Sincik-Mehmet Buz, Samsat-Yusuf Fırat.

Merkez Kömür- Halis Güler, Merkez Yaylakonak- Abdurrahman Şahan, Besni Çakırhüyük-Hasan Özdemir, Besni Kesmetepe-Orhan Korkmaz, Besni Köseceli-Mehmet Kurtulmuş, Besni Suvarlı-Mehmet Korkmaz, Besni Şambayat-Orhan Mutlu, Çelikhan Pınarbaşı- Hüseyin Büyüktaş, Gölbaşı Balkar-Orhan Orhan, Gölbaşı Belören-Mahmut Turan, Gölbaşı Harmanlı-Mehmet Işıklar, Kahta Akıncılar- İsmet Çetinkaya, Kahta Bölükyayla-Ramazan Yavuz, , Sincik İnlice-Abuzer Yakan.”

ELAZIĞ..

Elazığ’da AKP’nin 30 Mart’taki yerel seçimlerde yarışacak ilçe adayları açıklandı. 

AKP’nin Elazığ ilçe adaylarının, “Keban-Fethiye Atlı, Sivrice -Ebubekir Irmak, Karakoçan-Nurettin Aslan, Ağın-Mustafa Yentur, Alacakaya -Halil Akdemir, Baskil-İhsan Akmurat, Maden-Orhan Yavuz, Palu-Sait Dağoğlu, Arıcak-Hamit Temizsoy, Kovancılar-Hacı Akpınar” olduğu açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız