SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Genişletilmiş İl Divanı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı, aylık genişletilmiş il divan toplantısı ve yerel yönetimler şurasını gerçekleştirdi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen şurada konuşan AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Bütçe ve Plan Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Öz, Türkiye'nin ekonomik bakımdan dünya ülkeleri arasında 23. sırada iken, iktidarları döneminde 17. sıraya yükseldiğini, 10 yılda hedefin ise ilk 10 içerisine girmek olduğunu vurguladı. Türkiye'nin terör nedeniyle 250-300 milyar dolarının gittiğini, bu illetten kurtulmak için iktidarlarının sınır ötesi operasyon yaptığını ifade eden Öz, "Elinde silah tutana gül verme
hakkımız yoktu. Başarılı operasyonlar düzenlenerek birçok terörist etkisiz hale getirilmiştir. Başbakanımızın arkasında dimdik durup halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Provokelere de meydan vermeyeceğiz" dedi. Öz, AKP'ye açılan kapatma davasını da eleştirerek, geçen 5 yılda partilerinin laikliğe aykırı hiçbir hareketinin olmadığını savundu.

Siirt Milletkvekili Afif Demirkıran da, "Başbakınımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan birçok badireler atlattı. Kendisine ülkesine adayan başbakanamızın, son olaylardan da rahatlıkla çıkacağına inanıyoruz. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Bu durumu türbülans olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "AK Parti iktidarından önceki Türkiye'nin halini halkımız unutmadı" dedi, AKP ve Malatya Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri anlattı.

AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır da, "120 milyar dolar ihracat, 18.5 milyar dolar turizm geliri, 20 milyar dolar yabancı yatırımı ile vatandaş, ülkemizin geleceğine güvenle bakarken birileri bundan rahatsız olup, önümüze set çekmek istiyor. Ülkemizi geriye götürecek senaryolar üretilmeye başlandı. Hukuk ve demokrasi çerçevesinde mücadele edip sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Çakır, 6 Nisan'da Malatya'ya gelip gençlik kongresine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle ilgili hazırlıkların da yoğun olarak sürdüğünü kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız