SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Görevden Aldı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Merkezi, aralarında Yazıhan ilçe başkanı ve yönetiminin de bulunduğu bazı ilçe yönetimlerini, başka adaylara destek verdikleri gerekçesiyle görevden aldı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Genel Başkan Vekili Abdülkadir Aksu başkanlığında yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, yerel seçim hazırlıkları gözden geçirildi. Kurul, seçimler öncesinde AK Parti adayı dışında rakip adayları desteklediği tespit edilen 7 ilçe başkanının görevden alınmasını kararlaştırdı.

Bu ilçe örgütleri arasında Malatya- Yazıhan'ın da bulunduğu bildirildi. AKP Yazıhan ilçe başkanı Gazi Kılıç'ın, 2004-2009 döneminde Yazıhan'dan AKP İl Genel Meclisi üyesi olan, 29 Mart seçimlerinde Yazıhan'da AKP'den belediye başkan aday adaylığı talebinde bulunan, ancak aday gösterilmeyince bağımsız aday olan Yunus Kılıç'ın kardeşi olduğu, parti adayı yerine ağabeyini desteklediği gerekçesiyle görevinden alındığı ifade ediliyor. İlçe başkanıyla birlikte, yönetiminin de görevden alındığı bildirildi.

Bu arada MKYK kararı doğrultusunda Yazıhan'ın dışında AKP'nin Çorum Kargı, Edirne İpsala, Bitlis Güroymak, Konya Sarayönü, Mersin Anamur ve Sivas Akıncılar ilçe başkanları ile yönetimlerinin de görevden alındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız