SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AKP Hariç..'

A- A+ PAYLAŞ

Yurt Partisi genel sekreter yardımcısı hemşehrimiz Kamil Göksu, Cuma günü Malatya'da AKP dışındaki tüm siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret edeceğini bildirdi.

Göksu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yaklaşan Belediye seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önem arz etmektedir. Çünkü ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ,halkımızın önüne konacak olan bu seçim sandığını aziz milletimiz çok iyi düşünerek değerlendirmesi lazım. Kendi geleceğini,ülkesinin geleceğini,torunlarının geleceğini düşünen halk oyunu kullanırken bin kere düşünmesi lazım.Aksi taktirde bin yıllık geçmişi olan bu güzelim ülkemizin kaderiyle oynamış oluruz.

Ülkemizde artık bağımsızlıktan söz etmemiz mümkün değildir.Kimlerin sömürgesinde olduğumuz aleni bilinmektedir.ekonomik işgal altındayız,satmadık yer bırakmadılar ama borç hanesinde azalma yok,peki bunları neden sorgulamıyoruz.Ülkemizi İMF , Vatandaşı da bireysel olarak yabancı bankalar rehin almış durumda.

İşçi ,memur,emekli,esnaf artık evine bir lokma ekmeği bile krediyle alır duruma getirilmiştir.Onurlu Türk milleti sadakayla yaşamaya alıştırılmıştır.Bunu hiç bir Türk ailesi gururuna yedirememektedir ama ne yapayım yoksa açım,açım açım diye feryat ediyor.Bu milleti neden bu hale getiriyorsunuz çalışarak ,iş alanları yaratarak ülkenin kendi kaynaklarını harekete geçirerek neden iş sahaları yaratmıyorsunuz.Bütün bunlar yabancı dış güclerin yıllardır planladıkları programlardı ve bu iktidar döneminde ülkemizde çok güzel bir şekilde hayata geçirdiler.Çünkü iktidardakiler koltuk sevdasına bu güçlere her türlü tavizleri vererek adeta bunların memuru durumuna düşmüşlerdir.

Aziz Malatyalı hemşehrilerim şunu bilsin ki Belediye başkanı adaylarımız nekadar nitelikli,namuslu,vatanperver adaylar olacaklardır.Cuma günü Malatyada AKP teşkilatı hariç bütün siyasi partilerin İl başkanlıklarını ziyaret edeceğim.Burda ki anlamıda yüce halkımz takdir edecektir.Siyasi partiler olarak ülkemizin Bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmamız lazım .Ortak akıl ortak kararlarımızı halkımıza deklere etememiz lazım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız