SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Heyeti'nden CHP'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-08-27 16:55:07
AKP Heyeti'nden CHP'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırı nedeniyle, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte CHP Malatya İl Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, farklı siyasi partilerde olunsa da ülkenin değerleri için güç birliği yapılması gerektiğini kaydederek, demokrasiden yana olan tavırları ve darbeye karşı dik duruşlarını hep birlikte ortaya koyduklarını belirtti.

Kiraz, ülkeyi karıştırmak adına yapılan saldırılara asla geçit vermeyeceklerini ifade ederek, “Türkiye'nin başına bela olan terör örgütleri var. Terör konusunda her zaman CHP'nin tavrı nettir. Terör kimden gelirse gelsin, her türlü terörü şiddetle lanetlediğimizi ve milletinden insanlık suçu olan teröre karşı birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Ana muhalefet partisinin genel başkanına karşı yapılmak istenen bu suikast girişimini de bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Ülkemizi karıştırmak adına yapılan bu saldırılara asla geçit vermeyeceğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, 15 Temmuz darbe girişimine karşı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği tavır için teşekkür etti.

Çalık, demokrasiye, toprağa, bayrağa birlikte sahip çıkma ruhunun özlendiğini dile getirerek, “Türkiye’nin birliğinden korkan teröristler, Kılıçdaroğlu’na suikast girişiminde bulunmuştur. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ilk andan itibaren göstermiş olduğu metanet, tavır ve takdire şayandır. Biz geçmiş olsun diyoruz. Saldırıyı yapan terör örgütünü lanetliyoruz. Bu birlik karşısında hiç bir terör örgütünün ayakta kalamayacağını ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenen saldırıyı kınadı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

chpakp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Osman (7 yıl önce)
    Kutluyorum bu birlik ve beraberliği tebrikler tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim (7 yıl önce)
    Olmasi gereken ve toplumun ozellikle boyle zor gunlerde her zaman bekledigi,onemsedi guzel bir tablo
    0
    0
    Yanıtla