SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''AKP, Hortumcuları Semtine Sokmaz''

A- A+ PAYLAŞ

AKP iktidarının 3 yıllık icraatı AKP Samsun Milletvekili Suat Kılıç tarafından belediye konferans salonunda düzenlenen bir toplantıyla anlatıldı.

Toplantıya İl Başkanı İhsan Koca’nın yanı sıra ve Merkez ve bazı ilçe başkanları bazı ilçe ve belde belediye başkanları, AKP yöneticileri, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin'den AKP’li yöneticiler de katıldı. Milletvekili Kılıç yaptığı konuşmada, muhalefet partilerine özellikle CHP ve Cem Uzan’ın başkanlığını yaptığı Genç Parti'ye yüklendi. Milletvekili Kılıç ayrıca Malatya Köye Yönelik Hizmetler Birliği bütçesine 32 trilyon TL (32 milyon YTL) ek ödenek verileceğini söyledi.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İhsan Koca; "AK Parti iktidarının 3 yılını değerlendirmek için ilimizi onurlandıran Samsun Milletvekilimize ve çevre illerden gelen AK Partili arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bu konuşmadan sonra kürsüye gelen Samsun milletvekili Suat Kılıç; 3 milyon aileye yakacak, öğrencilere kitap yardımı, dar gelirli ve yoksul ailelere ücretsiz sağlık hizmeti gibi temel hizmetler verildiğini belirttikten sonra “ Menderes’in, İsmet Paşa’nın, Turgut Özal’ın, Demirel’in, hatta Özal’ın dönemleri de dâhil yapılan toplam 3800 Km. duble yola karşın, AK Parti İktidarı 3 yıl içinde 6000 Km. duble yol yapmıştır. Hedefimiz 10.000 Km. duble yol yapmaktır. Bize soruyorlar bu kaynağı nereden buluyorsunuz? Kaynak biziz, kaynak millettir. Bizim dönemimizde banka batırılmadı, hortumlanmadı.”dedi.

GENÇ PARTİ’ye GÖNDERME
Milletvekili Kılıç, "Batan bir banka vardı. Gazeteleri ve televizyonları aracılığıyla tehditler yağdıran, evlerinde paha biçilemeyen koleksiyonları olan, cep telefonu şirketleri olan bir banka. Bunlar son seçimde % 7.5 oy aldılar. Milletimiz bazen macerayı seviyor işte.
Kaynak bunlardır. Yani hortumculardır. AK Parti, hortumcuların semtinden geçmez, hortumcuları da kendi semtlerine sokmaz.”diye konuştu.

SOSYAL DEMOKRAT OYLARA TALİPLER..
Milletvekili Kılıç, sol partileri de eleştirerek“Bunlar iktidara gelmek istemiyorlar, öyle bir kaygıları da yok, onlar muhalefet etmeyi seviyorlar. Onların bu tavrı nedeniyle sosyal demokrat oylara da biz zamanla bir sahip çıkacağız. Çünkü onların icraat diye bir kaygıları yok tek kaygıları var eleştirmek.” dedi.

Samsun milletvekili ANAP için de “Renklerini değiştirseler de milletimiz de biz de onların rengini biliyoruz” diye konuştu..

KÖYE YÖNELİK HİZMETLER BİRLİĞİNE 32 TRİLYON LİRA
Kılıç konuşmasının son bölümünde AKP iktidarının hedefinde 2006 yılı sonuna kadar bütün köyleri yol ve suya kavuşturmak olduğunu, bunun için de büyük bütçeler ayrıldığını, Malatya’nın 490 köyü için ise 32 trilyon lira para ayrıldığını bildirdi ve "2006 yılına kadar, ham yollar stabilizeye, stabilize yollar da asfaltlanacak ve bütün köylere su şebekeleri götürülecek” dedi.

AKIN'I ZİYARET..
AKP Medya Tanıtım Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü ve Malatya Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Akın’ın Belediye Başkanlığı süresi içerisinde gerek altyapı ve üstyapı faaliyetleriyle, gerekse de rekreasyon alanları ve çevre düzenlemelerine yönelik proje hazırlıklarıyla beraber göz dolduran bir Belediye Başkanı olduğunu belirten Kılıç, “Bu arada hem Toplu Konut İdaresi’nin hem de Malatya Belediyesi’nin girişimleriyle beraber Malatya şehri 3 binin üzerinde toplu konuta kavuşmuş olacak. Bu da yeni bir şehir kurma, gecekondulaşmanın önüne geçme ve modern yaşam alanlarını uygun satış imkanlarıyla halkımıza sunma noktasında son derece önemli bir imkan” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız