SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İki İlçe Kongresini Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt ve Akçadağ ilçe kongreleri yapıldı.

YEŞİLYURT..
İlçe Teşkilatı kongresi, Yeşilyurt Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı kongrede yaptığı konuşmada, parti teşkilatlarını şimdiden yerel seçimle ilgili hazırlıklarını yapmasını istediklerini söyledi. Fındıklı, "Tekrar milletimizle kucaklaşmak üzere, teşkilatlarımız kendilerini hazırlamalıdır. Beldelerimizi, ilçelerimizi ve illerimizi daha ileriye taşıyabilecek, gücü ve kuvveti yine milletimizde almak suretiyle, bir birimizle dayanışma içinde yeni bir seçim sürecine gireceğiz. Bu ülke yüzde 46 oy ile AK Parti'ye destek vermiştir. Dolayısıyla, mahalli idaredeki belediye başkanlarımızın başarılarıyla birlikte, tekrar hükümetimizin başarılarını tasdiki ile birlikte belediyelerimizin de icraatları ile birlikte tekrar halkımızın önüne çıkıp aynı desteği göreceğinden eminiz. Ancak siyaset hiçbir zaman boşluğa gelmez. AK Parti her zaman olduğu gibi bütün dinamikleri ile birlikte belediye seçimlerinde de başarıyla çıkmanın gayreti içinde olacağız" dedi.

Bu arada, eski başkanın aday olmadığı AKP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı için tek liste ile aday olan Fikret Çolak başkan seçilirken, yönetim kuruluna ise şu isimler girdi:

"Ahmet Dolu, Cemil Alataş, Hacı Aktürk, Hanifi Tandoğan, İsmet Barak, İbrahim Özdemir, Mahmut Şahin, Mehmet Tevfik Selçuk, Murat Binbaşıoğlu, Murat Kocataş, Paşa Ağzıküçük, Selim Yeşilkaya, Gülek Menevşe, Şahin Akcan, Şükrü Başpınar, Şükrettin Turan, Mehmet Horuz ve Vahap Çolak."

AKÇADAĞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'nın Akçadağ ilçe başkanlığına Ziya Paşa Güde seçildi.

AKP Akçadağ ilçe kongresineA KP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, partinin il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

Eski başkan Ömer Altuntaş'ın katılmadığı seçimde Ziya Paşa Güde tek aday olarak katıldı. Güde'nin başkanlığındaki yönetim kuruluna şu isimler seçildi:

Mahmut Tuncal, Ömer Önal, Hamdi Genco, Ahmet Ateş, Celalettin Eliuz, Mehmet Koka, Hasan Karaman, Ali Seydi Bayır, Osman Samar, Veysel Güde ve Haydar Çakmak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız