SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İki İlçe Kongresini Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Hekimhan ve Yazıhan ilçelerinde kongrelerini gerçekleştirdi.

Hekimhan ve Yazıhan ilçe kongrelerine AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, İl Başkanı Ahmet Çakır ile kalabalık bir topluluk katıldı.

AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, kongrede yaptığı konuşmada, ‘Hedefimiz belediyemiz olmayan ilçelerde de seçimleri almaktır’ dedi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise “Bütün şer odakları ayağa kaldırmak suretiyle bu partiyi indireceklerini zannettiler. Güçleri yetmedi. Karanlık odalarda her şeyi yapanlar, kulaklarından tutulmuş, yargının karşısındadır. Bunu da beceremeyeceğimizi zannettiler. Onlar bizi eski parti zannettiler. Sizleri ve milleti unuttular. ‘Bizim elimizde medya var, imkanlar var. Biz Ak Parti’ye yolsuzluk, usulsüzlük çamur atarsak, bu milletin kafasını karıştırırsak soğuturuz’ sandılar. Ama sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece Ak Parti’ye kimsenin güce yetemez. İki şey çok önemli, bunlara dikkat etmeliyiz. Milleti küstürecek hareket yapmayacaksınız, ikincisi Allahın gücüne gidecek işler yapmayacaksınız. Bu millet bizi bağrında büyütmeye devam edecek” diye konuştu.

AKP Hekimhan İlçe Başkanlığı’na tek liste ile İhsan Sarıtaş getirilirken, yönetim kuruluna ise, Hacı Özhan, Adil Ağcan, Mevlüt Koca, Lütfi Pektaş, İhsan Oktay, İlyas Deniz, Gülseren Akyüz Cengiz, Adil Kula, Osman Özdemir, Murat Çavdar, Sezai Coşkun, Ömer Sayın, Mehmet Ali Aslan, Erdal Evren, Ahmet Öztürk, Ahmet Doğan, Ekrem Ünver, Kubilay Özbay ve Celal Kandemir seçildi.

Yazıhan ilçe Başkanlığına ise Gazi Kılınç yeniden seçilirken yönetim kuruluna ise şu isimler getirildi:

Abdullah Köse, İbrahim Suna, Ali Gültekin, Hacı Zeren, Müslüm Barut, Mustafa Kaya, Remziye Yorulmaz, Aziz Kılıç, Ahmet Köse, Celal Yalman, Ömer Yıldırım, Ali Güler, Cengiz Ağçelik ve Ali Dursun.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız