SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanının İddiası

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:57
AKP İl Başkanının İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Paralel yapı' diye adlandırdığı bir grubun, 30 Mart yerel seçimlerinde kendilerine çalışan sandık görevlileri aracılığıyla AKP’nin oylarının ‘en fazla oranda’ geçersiz sayılması için mesaide bulunacakları iddiası, Malatya’da AKP'yi harekete geçirdi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun Malatya çapında kuracağı 2 bin 108 sandığın bin 320'sinde 3 parti üzerinden müşahit bulunduracak olan 'paralel yapının sandık kaos' planına karşılık AKP de hukuk sınırları çerçevesinde parti binasında güvenilir 8 bin 432 sandık müşahidine eğitimler vererek, ‘sandığa sahip çıkın’ çağrısında bulundu.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, 'paralel yapı'nın 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, sessiz ittifaklarla 3 parti üzerinden sandıklarda müşahit bulundurma planlarına karşılık sandık müşahitlerinin en güvenilir şekilde oluşması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Sandıktaki oyların kayıp olmaması için bölge bölge koordinasyon ekipleri de oluşturduklarını kaydeden Tüfenkci, “Malatya’da 524 bin 212 seçmen 2 bin 108 sandık var. Bizler il ve ilçe parti binalarımızda müşahit eğitimlerini tamamladık. Paralel yapının oluşturacağı sandık planlarına karşı her bölge için ayrı ayrı deneyimli ekipler oluşturduk. Malatya’daki bütün ilçelerimizde ve büyükşehirde bir oyun kaybına dahi tahammülümüz yoktur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız