SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanlığına Atama

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanlığı'na Ahmet Çakır getirildi.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca'nın, milletvekili aday adayı olması nedeniyle görevinden ayrılmasından sonra, AKP Genel Merkezi, il başkanlığına Ahmet Çakır’ı atadı. Koca'nın istifasının ardından yapılan yoklamada il başkanlığı için Ahmet Çakır, Mustafa Şahin ve Özcan Çetin'in isimlerinin öne çıktığı, bu 3 ismin Malatya'dan genel merkeze bildirildiği, genel merkezin Çakır'ın atamasını yaptığı öğrenildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Malatya Şubesi (MÜSİAD)'nin eski başkanlarından olan AKP'nin yeni Malatya İl Başkanı Çakır, parti il binasında toplantı düzenledi. Kendisine güvenenlerin pişman olmayacağını belirten Çakır, 22 Temmuz'daki seçimde AKP'nin tekrar tek başına iktidara gelmesi için çaba göstereceklerini kaydetti.

AKP'nin kurulduğu dönemde, MÜSİAD'ın şube başkanı Ali Osman Başkurt il başkanlığı görevine atanmış, Başkurt 2002 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olunca bu görevinden istifa etmiş ve yerine yardımcısı İhsan Koca getirilmişti. Koca'nın da, 22 Temmuz seçimleri öncesi aday adayı olmak üzere il başkanlığı görevinden istifa etmesinden sonra, il başkanlığı görevini geçici olarak il yöneticilerinden Hacı Bayram Kaya üstlenmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız