SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Danışma Meclisi Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "21 Ekim'de de Türkiye'nin önünü tıkamak isteyenlere gereken cevabı verin" dedi. Çetinkaya, Malatyalı bazı genel müdürlerin görevden alınmalarına ilişkin bir soruyu da yanıtladı.

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI..
Öğretmenevi Salonu'nda düzenlenen toplantıya; AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Malatya'nın 5 milletvekili, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkanları ve partililer katıldı. Milletvekili Mehmet Şahin'in, yurtdışında olması nedeniyle toplantıya katılmadığı belirtildi.

Divan başkanlığını Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yaptığı İl Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, "22 Temmuz öncesindeki cumhurbaşkanlığı seçiminde azınlık çoğunluğa tahakküm ederek cumhurbaşkanını seçtirmedi. Türkiye'nin önü tıkanmak istendi ancak halkımız 22 Temmuz seçiminde gerekli cevabı verdi. 21 Ekim'de yapılacak referandumda evet oyu kullanarak Türkiye'nin önünü tıkamak isteyenlere fırsat vermeyin. Azınlığın çoğunluğa tahakküm etmemesi
için evet oyu kullanın" dedi.

İl Başkanı Ahmet Çakır ise, "21 Ekim'de yapılacak referandum daha çok demokrasi, özgürlük, adalet, istikrar ve büyüme demektir. Milletimizin teveccühünü bir kere daha haklı çıkarmanın yarışında olmalıyız. 22 Temmuz seçimindeki başarıdan sonra çözüm üretmeye her zamankinden daha fazla mecburuz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, "22 Temmuz seçimlerindeki başarı omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır. Malatya yüzde 67 ile Türkiye'de ilk 4 arasına girip 6 milletvekili çıkarmıştır. Benimle birlikte 7 kişilik ekiple hizmet noktasında seferber olacağız" diyerek yaptıkları hizmetleri anlattı.

Danışma Meclisi toplantısı konuşmalardan sonra basına kapalı olarak devam etti.

ÇETİNKAYA'YA MALATYALI GENEL MÜDÜR SORUSU..
Öte yandan genel başkan yardımcısı Necati Çetinkaya, bir basın mensubunun Malatyalı genel müdürlerin görevden alınmalarıyla ilgili sorusuna, "Bu bir nöbet değişikliğidir. Bir genel müdür doğduğu ilin değil, Türkiye'nin genel müdürüdür. Bu nedenle zaman zaman nöbet değişimi olur" diye cevap veren Necati Çetinkaya, kapatılan Kayısıbirlik çalışanlarının Kayısıbirlik'in ne zaman açılacağına ilişkin soruları olduğunun belirtilmesi üzerine de, "Konuyu Ankara'ya dönünce Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nezdinde araştıracağım" dedi.

Necati Çetinkaya, Deniz Baykal'ın 21 Ekim referandumunda 11.cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili kararın verileceğine ilişkin söylemine, "21 Ekim referandumunda 12. cumhurbaşkanı ile ilgili konuya karar verilecek. Deniz Baykal'ın söylemi kendi iddiasıdır" diye karşılık verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız