SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Gençlik Koluna Yeni Başkan

0
Güncellendi - 2021-02-08 00:37:50
AKP İl Gençlik Koluna Yeni Başkan
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı İhsan Koca yaptığı açıklamada, İl Gençlik Kolları Başkanının değiştiğini bildirdi.

Koca açıklamasında; “Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Muhammed Sinan Özhüsrev kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevi devreden Ömer Akın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Görevi devreden Ömer Akın ise, “2 yıldır gururla yürüttüğüm İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bugün bayrak değişimi yaşandı. Bayrağı devralan Muhammed Sinan Özhüsrev kardeşime görevinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar destek veren tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız