SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İlçe Adayları 'Tamam' Gibi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:19:03
AKP İlçe Adayları 'Tamam' Gibi
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi ile diğer 11 ilçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi sürecinin sona erdiği ve isimlerin netleştiği öğrenildi. Son olarak Kale'den Cemal Akdeniz, Doğanyol'dan mevcut başkan Recep Gülbey ve Kuluncak'tan ise Mehmet Boyraz'ın adaylıklarının da onay gördüğü belirtiliyor. Kesin açıklamanın AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son bir değerlendirmesinin ardından iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda, büyük şehir başkan adayı ise mevcut başkan Ahmet Çakır olarak açıklanmıştı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için adaylıklarının açıklanması beklenen isimler şunlar:

Battalgazi - Selahattin Gürkan

Yeşilyurt - Avukat Ali Bakan

Akçadağ - Ali Kazgan

Arapgir - Haluk Cömertoğlu  

Arguvan - Vahap Doğan

Hekimhan - Kemal Deniz

Darende -Dr. Süleyman Eser

Doğanşehir- Vahap Küçük

Doğanyol- Recep Gülbey

Kale- Cemal Akdemir

Kuluncak- Mehmet Boyraz

Pütürge - Çetin Akköse

Yazıhan- Nevzat Öztürk

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız