SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İlçe Kongreleri

A- A+ PAYLAŞ

AKP Arapgir İlçe Kongresi, ilçedeki Belediye Salonu'nda yapıldı. Kongreye AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve partililer katıldı. 
 
Kongrede 3 dönemden beri başkanlığı yürüten Mehmet Tümer, tüzük gereği yeniden aday olamazken, tek listeyle gidilen kongrede Kamil İnbaşı Arapgir İlçe Başkanı oldu. Yönetim Kurulu'na ise  Mehmet Tümer, Abubekir Taş, Hamit Güldaş, Yüksel Çam, Şafak Kaykaç, Edip Mayda, Hasan Güvenç, Mehmet Bali, Handan Sekizsu, Zeki Meray, Fuat Özatalay, Mustafa Mengi, Hüsnü Akgün ve Murat Derinpınar seçildi. 
 
AKP'ye katılan bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mehmet Meray ile Erdoğan Hayaloğlu ve Mustafa Doğan'a parti rozetleri takıldı. AKP eski ilçe başkanı Mehmet Tümer'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. 
 
ARGUVAN KONGRESİ
 

AKP  Arguvan İlçesi Başkanlığına Kudret Kılıç seçildi. 
 
 Kongre parti alonunda gerçekleştirildi. Kongreye AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, partinin bazı yöneticileri ve ilçe teşkilatı yönetimi ve partililer katıldı. 
 
Kongrede 3 dönemden beri  başkanlığı yürüten Turan Kılıç tüzük gereği yeniden aday olamazken, Kudret Kılıç tek aday olarak seçime girdi. Kudret Kılıç yapılan seçim sonucunda Arguvan İlçesi Başkanı oldu. 
 
3 dönemden beri Arguvan ilçe başkanlığı yürüten Turan Kılıç'a ise hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız