SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP İle Başabaş Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:00
A- A+ PAYLAŞ

Çağdaş Malatyalılar Derneği iki ziyarete ev sahipliği yaptı. Ankara’da bulunan Malatyalı derneklerin yöneticileri ve CHP Keçiören Adayı Av. Dr. Murat Emir, Çağdaş Malatyalılar Derneğini ziyaret etti. 

Ankara’da bulunan Malatyalı derneklerin yöneticileri,13 Nisan 2014 Pazar günü Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Erdal Erzincan, Mustafa Özarslan, Şirin Üstün, Can Aydoğdu ve sürpriz sanatçıların katılacağı konserin hazırlığı için Keçiören İncirli semtinde bulunan Çağdaş Malatyalılar Derneğinde bir araya geldiler. Konser öncesi çalışmaların ne yönde olacağı görüşüldü, yapılacak etkinliklerden söz edildi.

Geç saatlerde biten toplantıyı takiben CHP Keçiören Adayı Av. Dr. Murat Emir, Çağdaş Malatyalılar Derneğini ziyaret etti. Malatyalı dernek yöneticilerinin ve halktan kişilerin de katılımı ile yapılan toplantıda CHP Keçiören Adayı Av. Dr. Murat Emir, projelerini anlattı, Keçiören’de AKP ile başa baş gittiklerini belirtti. Özellikle kadın kollarının çok iyi çalıştığından söz etti.

Ankara Malatyalılar Derneği Battal Yıldız da başarı dileklerini sunarak dernek çalışmalarından söz etti. 

CHP Keçiören Adayı Av. Dr. Murat Emir Kimdir?

1969 yılında Malatya-Hekimhan İlçesi Ballıkaya köyünün Mıroğlar mezrasından eğitimci bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ankara İncirli Lisesi ve öğrenimini 1985-1992 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimini tamamladı. 1996 yılında, Ankara Hastanesi’ndeki göz hastalıkları uzamalığından sonra Ankara Hastanesi, Edremit Askeri Hastanesi ve İskenderun SSK Hastanesi bünyesinde Göz Hastalıkları Klinik Şefi olarak görev yaptı. Vatani görevi ve zorunlu hizmeti dışındaki tüm yaşamını Keçiören’de geçirdi ve halen burada yaşıyor.

2006 yılında kurduğu Özel Emir Göz Hastalıkları Dal Merkezi’nde 10 yıllık mesleki tecrübesini, geniş halk kitlelerine sunma ve hizmet verme olanağı buldu. “Göz hastalıkları operatör doktoru” olmakla birlikte 2005-2009 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirip, Ankara Barosu’nun avukatlık stajını tamamlayarak “avukat” unvanı da kazandı.

Almanya’nın Heidelberg Üniversitesi’nde lazer fiziği üzerine çalıştı ve 2008 yılında yüksek lisans derecesini aldı. 2013 yılında, yazmış olduğu “Etik ve Hukuki Yönleriyle Araştırma Biyobankacılığı” başlıklı doktora teziyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Tıp Tarihi ve Etik Doktora’sını bitirdi. Murat Emir, 2012 tarihinden itibaren, Dünya Göz Hastanesi’nde operatör doktor olarak kariyerine devam etmektedir. 

Gençlik yıllarından itibaren, toplumsal ve siyasal sorunlara ilgi duydu; bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’ndan başlayarak aktif bir siyasal atmosferin içinde yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi 2. bölge milletvekili aday adaylığı, Keçiören ilçe ve Ankara il delegeliği başta olmak üzere, parti teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu. Ayrıca birçok meslek örgütü, bilimsel dernekler ve sivil toplum örgütlerinde aktif olarak çalıştı.

Çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilmektedir. 

HABER-FOTO: Süleyman ÖZEROL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız