SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Kadın Kolu Seçimi

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanlığına Emine Akkurt yeniden seçildi.

AKP Kadın Kolları 2. Olağan Genel Kurulu Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut başkan Emine Akkurt yeniden seçilerek güven tazeledi. 600 delegenin oy kullandığı Genel Kurula AKP Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve İhsan Koca, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Başkanı Ahmet Çakır, Genel Merkez Kadın Kolları Genel Sekreteri Hamiyet Yıldızbaş, Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Gülizyılmaz ile çok sayıda partili katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, "Bu çatı altında umutla yola devam eden, gün gelip beraber ağladığımız gün gelip beraber gülmeyi paylaştığımız tüm isimsiz kahramanlarımıza, Belediye Başkanımıza, il başkanıma, aramızda olan ve olmayan milletvekillerimize, Ak aileme birlik ve beraberliği oluşturduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın'da, "Sandıkta baş edemedikleri partimizi yolla yok etmeye çalışıyorlar. Milletimizin yüreğinde kapatamayacaklar. Daha çok çalışacağız ve bu günleri aşacağız" dedi.

İl Başkanı Ahmet Çakır "Partimiz üzerinde oynanan oyunlara rağmen durmak yok yola devam diyoruz" derken, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Kendini bu ülkeye adamış bir Başbakanımız var. Ankara'da sizlerin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmayacağız. Bu yollarda beraber yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili İhsan Koca da, "Bizim yüzümüzü ak ettiniz, sizinde yüreğiniz ak olsun. Bu kongreler bize taze kan getirecektir" diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, AKP'nin Türkiye'de ilklere imza attığını belirtti. Kongrede tek liste halinde gidilen seçimlerde Emine Akkurt yeniden başkanlığa seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız