SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Kongre Sürecinde

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya il başkanı Bülent Tüfenkçi, partinin kongre sürecine girdiğini belirterek, "İl gençlik kolları seçimi de 20 Kasım'da yapılacak" dedi. 
 
AKP'nin Malatya'da seçim sürecine girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada kongrelerin tek tek gerçekleştirildiğini söyleyen il başkanı Bülent Tüfenkçi, "Bilindiği gibi, kongreler yeni heyecan demektir. İlçelerimizde kadın kollarının seçimleri tamamlandı. 20 Kasım gençlik kolları il kongresi yapılacak. 2011 içinde de kadın kolları il kongresi gerçekleştirilecek. 18 Kasım'dan sonra belde kongreleri yapılacak. Nüfusu 5 bin'den fazla olan beldelerde seçim yapılacak. 20 Kasım'dan sonra ilçelerimiz kongrelerini yapacak. Ocak'a kadar merkez ilçe kongresi dahi yapılacak. İl kongresi Mart ayından sonra genel merkezin belirleyeceği tarihte yapılacak" ifadelerini kullandı. 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın il kongresine davet edeceklerini söyleyen Tüfenkçi, il kongre tarihini genel merkezin belirleyeceğini tekrarladı. 20 Kasım'da yapılacak gençlik kolları il kongresinde mevcut başkanın değiştirileceği öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız