SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Kongreleri Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:56:58
AKP Kongreleri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya teşkilatlarında seçim heyecanının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. 

Merkez İlçe Battalgazi kongre ve seçimi 21 Aralık Pazar günü Belediye Konferans Salonu’nda saat 10,00’da yapılacak. Kongrede şu anki başkan Osman Güder’in tek aday olacağı bildirildi.

Bu arada, Pütürge ilçe seçimi de 20 Aralık cumartesi günü ilçede yapılacak. Pütürge İlçe Başkanı Hüseyin Aldemir’in aday olmayacağı seçimde İsmail Oğuzcan Oğuz’un tek aday olacağı belirtildi.

Akçadağ İlçesi’nde ise Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya’nın (fotoğraftaki) aday olmayacağı belirtilirken, genel merkez tarafından AKP Akçadağ İlçe Başkan adayı olarak belirlenen Arif Tutal'ın tek olarak seçime gireceği ileri sürüldü.

İlçe kongrelerinden sonra 18 Ocak 2015 Pazar günü il kongresinin yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız