SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Konvoyuna Kar Engeli

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:49
AKP Konvoyuna Kar Engeli
A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmaları için Pütürge ve Doğanyol ziyaretine gitmekte olan AKP heyeti, yoğun kar ve tipi nedeniyle zor anlar yaşarken, yolda kalanlara AKPliler yardım etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milletvekili Mustafa Şahin, Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer Pütürge ve Doğanyol ilçe ziyareti için giderken, Malatya-Pütürge Karayolu’nun Kubbe Dağı mevkiinde kar ve tipiye yakalandılar.  Kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kayarken,  zor anlar yaşandı.

AKP heyetinde bulunan partililer araçlarından inerek, kar nedeniyle araçları yoldan çıkan vatandaşlara da yardımda bulundular. Çok sayıda aracın zincirsiz yola çıkması nedeniyle kardan kayarak yoldan çıktığı görüldü.

Karayolları ekipleri tarafından yapılan kar temizleme çalışmalarının ardından AKP heyeti yoluna devam etti.

AĞBABA'DAN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI..

Bu arada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yolda kalan AKP'lilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ağbaba, twitter hesabındaki mesajında "AKP konvoyu seçim çalışmaları için Doğanyol'a giderken küçük bir kaza geçirmiş. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız