SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AKP Korku İçinde..'

A- A+ PAYLAŞ

BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Gani Rüzgar Şavata, Paşaköşkü Mahallesi'nde seçim bürosunu açtı.

Şavata'nın açılışına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Paşaköşkü Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışan katılan Gani Rüzgar Şavata, AKP Hükümeti’nin artık korku içinde olduğunu söyledi. Şavata, “Bugün Malatya’da biz halkın gönlündeki sanatçılar siyaset meydanına inmişsek, demek ki memleketin hali gerçekten acıdır. Devletin derin odakları halen aramızda. Kimi bizi dinliyor, kimi bizi gözetliyor, kimi de bizi fotoğraflıyor. Oysa fotoğrafın gerçek yüzü bizzat benim. Türkiye’deki ve Ortadoğu’daki sorunları 30 yıldır bizzat ben fotoğrafladım. Şimdi de siyasetin için de birileri beni fotoğraflıyor. Niye, çünkü ampulleri söndü. Enerjileri bitti, maskeleri düştü. Artık korkmaya başladılar. Korkmaya da mahkumdurlar. Geldikleri gibi gitmeye de mahkumdurlar. Çünkü bunlar, emperyalist sermayenin içindeler” şeklinde konuştu.

Başbakan’a yüklenen Şavata, “Sayın Başbakan, benim filmlerimde kullandığım cümlelerimi kullanmaya başladı. ‘Ben gölgede olanın gölgesi olmam’ diyor. Sen Amerika’nın gölgesinde değil misin? Sen sermayenin, kapitalizmin gölgesinde değil misin? Senin hocan ölmeden önce diyordu ya, ‘sizi gidi sizi…’ Bunu o rahmetli hocanız diyordu. Ama siz onu da terk ettiniz. Siz maneviyatı da terk ettiniz. Siz paraya gittiniz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız