SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Listeyi Pazartesi Verecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:29
AKP Listeyi Pazartesi Verecek
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, merkez  Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri ile diğer 11 ilçenin Belediye Meclis Üyeliği aday listelerinin Pazartesi akşama doğru mesai bitmeden ilçe seçim kurullarına iletileceğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri için 37'şer, diğer 11 ilçe için de 9 ile 15 arasında değişen ve toplam sayısı 203 kişi olan  belediye meclis üyelikleri aday listesini Ankara'ya götürerek genel merkezdeki ilgili kurulun görüşüne sunan Tüfenkçi daha sonra Malatya'ya dönmüştü.

AKP'nin ilk kez bu seçimlerde uygulayacağı, listelerin iller için belirlenen Koordinatör Milletvekillerinin gözetiminde seçim kuruluna teslim edilmesi kararının ardından, Malatya koordinatörü olarak atanan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da hafta sonunda Malatya'ya geldi.

İl Başkanı Tüfenkçi, merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri ile diğer ilçelerin listelerinin genel merkezden Pazartesi günü kendilerine ulaştırılacağını, listenin son halini kendisinin de bilmediğini, merkez ilçelerin listelerinin seçim kurullarına iletilmesinde koordinatör milletvekilinin de gözlemcilik yapacağını, ilçe listelerinin ise İl Yönetim Kurulu'nda görevli olan ilçe koordinatörleri tarafından ilçe seçim kurullarına iletileceğini söyledi.

ÖZ LİSTELER İÇİN GÖRÜŞ BİLDİRMEMİŞTİ..

Bu arada, Ankara'ya götürülen belediye meclis üyelikleri listeleri için görüşü alınmak istenen Malatya milletvekillerinden Ömer Faruk Öz, kendisinin merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri başta olmak üzere 13 ilçenin meclis üyeliği aday listelerinin belirlenmesi çalışmasına katılmayı uygun bulmadığını, bu nedenle herhangi bir görüş bildirmediğini, listelerin hazırlanmasında hiçbir katkısı bulunmadığı gibi yönlendirmesinin de söz konusu olmadığını belirtmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız