SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP, Malatya Belediyesini İnceleyecek

A- A+ PAYLAŞ

ANKARA- AKP, Malatya'da yaşanan ishal salgının ardından Malatya Belediyesi ile ilgili ortaya atılan iddiaları mercek altına alacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın kurmaylarından Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, önümüzdeki hafta Malatya'ya giderek incelemelerde bulunacak.

 

Başbakan Erdoğan, Malatya'da yaşanan ishal salgınının ardından Malatya Belediyesi'nin olayda ihmali bulunup bulunmadığını araştırmak, iddiaları incelemek üzere AKP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün'ü görevlendirdi. Ergün, önümüzdeki hafta Malatya'ya giderek, incelemelerde bulunacak.

 

Ergün, belediyenin olayda bir ihmalinin bulunup bulunmadığını araştıracak. Malatya'nın AKP'li Belediye Başkanı Cemal Akın ile görüşecek olan Ergün, belediyenin altyapı hizmetleri konusunda bir zafiyetinin olup olmadığını irdeleyecek. Başbakan Erdoğan'ın Avustralya ve Yeni Zelanda gezisi öncesinde gerçekleştirilen AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında da Malatya'daki ishal salgını gündeme gelmişti.

 

Malatyalı kurul üyesi Öznur Çalık, "Sayın Başbakanım benim ailemden de üç kişi hasta oldu. Olay çok ciddi. Sizin Malatya'yı ziyaretiniz halka moral olacaktır" önerisinde bulunmuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız