SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP Milletvekillerini İşbirliğine Çağırıyorum"

0
Güncellendi - 2016-03-19 17:44:45
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba, don felaketinin ardından ziyaret ettiği kayısı bahçesinde “Bembeyaz Malatya sarıya dönmüş. Artık borç ertelemeyle bu sorun çözülmez. Faizler silinmeli, ana parada ciddi yapılanmaya gidilmeli ve mutlaka alan bazlı destek verilmeli” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve parti yöneticileriyle birlikte Akçadağ ilçesinde dondan zarar gören kayısı bahçelerini gezdi.Üreticilerin sorunlarını dinleyen Ağbaba, Devletin üreticilerin sıkıntısına kalıcı çözümler üretmesi gerektiğini kaydetti.

GELDİĞİMİZ NOKTA BU!

Ağbaba, teneke kutularda ateş yakıp, ağaçların altına koyarak kayısı çiçeklerinin dondan zarar görmesini engellemek isteyen üreticilerin bahçesinde yaptığı konuşmada; “ Geldiğimiz nokta bu. Üreticiler, Devletten destek alamayacaklarını bildikleri için kutularda ateş yakarak kendi çözümlerini kendileri üretiyorlar” dedi.

AKP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNİ İŞBİRLİĞİNE ÇAĞIRDI

“Tüm Malatya’ya geçmiş olsun diyoruz.” şeklinde konuşan Ağbaba, “Artık borç ertelemeyle kayısı üreticilerinin sorunları çözülmez. Faizler silinmeli, ana parada ciddi  bir yapılandırmaya girmeli ve mutlaka alan bazlı desteğin sağlanması lazım. Artık borçlar faiziyle ertelene ertelene çiftçinin ödemeye gücü kalmadı. Bu yöntem artık çözüm olmaz. Mutlaka faizler silinmeli. Mümkünse tüm borçlar silinmeli. Konuyu tekrar mecliste gündeme getireceğiz. AKP’li milletvekillerini bu konuda işbirliğine ve desteğe çağırıyoruz. Devletin desteğini almalıyız. Umarız zarar büyük olmaz. Tabi bu bahçede ateş yanmasına rağmen zarar büyük. Çiçeklerimizin beyaz olan rengi sarıya dönmüş. Bembeyez Malatya sarıya dönmüş” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ufuk (8 yıl önce)
    mustafa bey haklısınız devlet geçen sene gereğini çok güzel yaptı bu senede yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • neyin gereğini yapmışlar??..kayısı birliğini kapatıp üç beş çakala meydanı bıraktılar...2014 için ,sözde dönümüne 200 tl ödeyeceklerdi ,ödeye ödeye dönümüne , oda 50 dönümüne kadar 43 tl ödediler.neymiş başvuru fazlaymış.savunacaksanız adam akıllı savunun ..chp liler iyi kötü dile getiriyorlar...don olayı kaç gün oldu akp lilerden ses yok...neden ? ne yaparız da don olmadığını ikna ederiz de az para verip kayısı ayağa düşürüz diye hesap yapıyorlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa döğer (8 yıl önce)
    sen işine bak veli şov yapma devlet gerekeni yapar her taşın altında çıkma senin zihniyetini malatya biliyor hadi işine
    0
    0
    Yanıtla
  • İşine mi gelmedi Mustafa adam yapmacık da olsa malatya için uğraşıyor AKP vekileri bunu bile yapmıyor secimden once Nurettin yasar Kayısı platformu kuruyodu şimdi Malatya'ya uğramaz oldu herseyin farkındayız Mustafa bey sen kendine bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa bey, Milletin hakkını aramak ne zamandan beri şov oldu. İşte sizin gibiler yüzünden Malatya lı hakkını alamıyor. gerekli desteği göremiyor. Asıl şovmenlik yapanlar sizin gibi düşünenlerdir.
    0
    0
    Yanıtla