SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP Neyimiz Varsa Aldı!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:39
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Bizler AKP gibi bir şeyler almaya değil bir şeyler vermeye geleceğiz. AKP Malatya'da neyimiz varsa hepsini aldı. Üretimde, Kayısı'da bir desteği olmadı. Cumhuriyet Halk Partisi bugüne kadar ezilmiş ve evine ekmek götüremeyen herkesin sorununu çözmeye gelecek.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,  Genel seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini, Kocaözü, Girmana, Yeşilpınar, Mollaibrahim ve Kavacık Mahallelerini ziyaret etti. 

Hekimhan ilçe örgütü ziyaretinde konuşan Ağbaba, "Hekimhan Malatya için önemli bir ilçemizdir.  Milletvekili olduğumuz günden bugüne kadar Hekimhan'ın sorunlarını gündeme getiriyoruz. Pazar günü Ankara'da seçim bildirgemizi açıklayacağız. AKP’nin ezberi bozulacak. Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramında birer maaş ikramiye vereceğiz. AKP hükümeti bu parayı nereden getireceksiniz, kaynağı ne olacak diye sorgulayıp duruyor. Sanki çok büyük bir paraymış gibi şaşırdılar. Verilecek para Türkiye ekonomisini asla etkileyecek bir şey değil.” Dedi.

“Sosyal yardımlar en az 2 kat artacak”

“Sosyal yardımlar ile ilgili projelerimizi kısa sürede açıklayacağız” ifadeleriyle konuşmasına devam eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “AKP ve iktidar yandaşları bir dedikodu yapıyor 'CHP iktidara gelirse sosyal yardımlar kesilecek' diyorlar. Seçim beyannamemizi açıklayınca göreceksiniz ki sosyal yardımlar en az iki kat artacak ve bu yardımları insana yakışır bir şekilde vereceğiz.  Aile sigortamızı geliştiriyoruz. Sosyal yardımlar, engelli yardımları, yaşlı yardımları, yoksul yardımları, işsizlik sigortası gibi birçok projemiz var. Bu projelerin kaynağı ise belli. Sosyal yardımlar da, işsizlerde, atanamayan öğretmenlerle ilgili önemli projelerimiz var" ifadelerini kullandı. 

“ Çiftçi borçlarını sileceğiz”

Malatya'yı var eden en önemli gelir ve üretimin tarım olduğunu vurgulayan Ağbaba sözlerine şu şekilde devam etti, "Üretim olmayan hiçbir yerde hayat olmuyor. Malatya, Hekimhan'ından Arapgir'ine, Doğanyol'undan Darende'sine kadar tarım ile ayakta duruyor. Tarım diyince aklımıza sadece kayısı gelmesin. Malatya kayısısı çok önemli bir marka ve en önemli gelir kaynağımızdır. Malatya'yı diğer illerden ayıran özelliğimiz ise çok çeşitli tarım ürünlerini aynı anda üretebiliyoruz. Hekimhan'da üretilen ceviz çok önemli bir üretim, Yeşilyurt ilçemizde kiraz önemli bir tarım ürünüdür. Her ilçemizde farklı tarım ürünleri yetiştiği için tarım bizler için önemlidir. Üretimi arttırmak ve desteklemek gerekiyor. Çiftçi borçları ile ilgili projelerimiz var ve bu projelerin en önemlisi ise çiftçi borçlarını sileceğiz diyoruz. Sadece kayısıya değil bütün ürünleri destekleyeceğiz. Alan bazlı destek sadece Malatya'da yok. Çay üretiminde var, Fındık üretiminde var ve bir çok tarım ürününde var ama maalesef kayısı üretiminde yoktur. Bizler AKP gibi bir şeyler almaya değil bir şeyler vermeye geleceğiz. AKP Malatya'da neyimiz varsa hepsini aldı. Üretimde, Kayısı'da bir desteği olmadı. Cumhuriyet Halk Partisi bugüne kadar ezilmiş ve evine ekmek götüremeyen herkesin sorununu çözmeye gelecek. Genel Başkanımızda söylüyor bizde söylüyoruz Türkiye'nin ne kadar çözülmemiş sorunu varsa bu sorunları 4 yıl içerisinde çözmeye adayız" şeklinde konuştu. 

Hekimhan ilçe esnafını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba daha sonra Kocaözü mahallesine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi.  

“Hiçbir zaman ayrım yapmadım”

Kocaözü'nde konuşan Ağbaba,  "4 yıl önce sizlerin desteği ile Milletvekili oldum. Milletvekili olduktan kısa bir süre sonra bir açıklama yaptım ve her ne kadar ben CHP Milletvekili olsam da artık herkesin Milletvekili olduğumu söyledim ve 4 yıl boyunca da Malatya'nın milletvekili olmak için gece gündüz bu görevi yerine getirmeye çalıştım. Türkiye Büyük Millet Meclisinde muhalefet milletvekilinin yapması gereken her şeyi fazlası ile yaptım. Hiçbir zaman ayrım yapmadım Kocaözü’nden, Girmana'ya, Pütürge'ye, Doğanyol'a kadar tüm ilçelerimizi ve mahallelerimizi adım adım gezdim ve vatandaşlarımızın sorunlarını mecliste gündeme getirdim. Türkiye Malatya'da yaşanan birçok olayı, birçok sorununu ben dile getirdim. Adliyelerin kapatılmasını benim ağzımdan duydu, kayısının yanmasını benim ağzımdan duydu. Her zaman Malatya'nın hakkının ve hukukunu savunduk.”ifadelerini kullandı.

“AKP İktidarını AKP’ye oy verenler yıkacak”

Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları ise “Parti olarak yoğun bir seçim ortamına girdik. Son 3 aydır hemen hemen her gün gruplar halinde seçim çalışmalarına yoğunluk veriyoruz. AKP iktidarını yıkacak olan AKP’ye oy veren insanlar olacak. Bizler AKP’ye oy veren insanlar ile temasa geçerek Türkiye'de ki gelişmeleri seçmenler ile konuşarak onlardan destek almaya çalışacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız