SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Önünde Eylemler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Tekel işçileri için yapılan eylemde mum yakan Tekel işçileri, eylem sona erdiğinde mumlarını AKP İl binasının kapısına bıraktı. KESK de, yine AKP önünde Tekel işçilerine testek eylemi yaptı.

AKP ÖNÜNDE MUMLU PROTESTO..
Malatya'da Türk-İş Temsilciliği tarafından Tekel işçileri için AKP binasının önünde bir eylem yapıldı. Diğer konfederasyonlara bağlı sendika yöneticileri ile diğer kurumlarda çalışan işçi ve memurlarında katıldığı eylemde Tekel işçisi kadınlar ve çocuklar mum yaktılar.

Türk-İş İl Temsilcisi ve Demirryol-İş Sendikası Şube Başkanı Nurettin Öndeş, hükümete seslerini duyarmak için eylem yaptıklarını söyleyerek, "Özelleştirmeler ve iş yeri kapatılmalarıyla yaşanan işsizleştirmelere itirazımız var" dedi.

Hükümet aleyhine sık sık sloganlarında atıldığı eylem sonunda Tekel işçisi kadın ve çocuklar ellerindeki mumları AKP binasının giriş kapısına bıraktılar. Eylem olaysız bir şekilde sona erdi.

KESK'TEN DE DESTEK EYLEMİ..
Bu arada KESK tarafından Tekel işçilerine destek için AKP önünde eylem yapıldı.

KESK tarafından AKP önünde yapılan eyleme KESK'e bağlı sendikaların yöneticileri ve üyeleri katıldılar.
Eylem de açıklama yapan SES Şube Başkanı Hasan Kaldık, "Birliğe, mücadeleye ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çünkü işyerlerimizin, işkollarımızın, yaşam çevrelerimizin ötesinde bütün dünyada işçi ve emekçilere yönelik acımasızca saldırılıyor" dedi.

Kaldık, eylemi Tekel işçileri için yaptıklarını söyledi. Çok sayıda polisin güvenlik önlemi aldığı eylem, olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız